Neler Yeni

mekanik klavye önerisi 300-400tl

Apo132

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah Harman
Bütçe
350
merhaba arkadaşlar logitech g213 model klavye almıştım kronik problemlerini ben de tecrübe edince iade ettim. Bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? red switch ve bilek desteği olursa memnun olurum.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
merhaba arkadaşlar logitech g213 model klavye almıştım kronik problemlerini ben de tecrübe edince iade ettim. Bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? red switch ve bilek desteği olursa memnun olurum.
RAMPAGE Pulsar red Switch

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

emredc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre demirçx
1 seneden fazladır James Donkey 610s kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
rahatça tuşları çıkıyor temizleyip geri takabiliyorsun ve ışıkların ayarları çok iyi tek bir sıkıntısı var q olduğu sutün maviyse a nın bulunduğu sutün komple sarı internetten bakınca anlarsın örnek verdim, ama o kadar göze batmıyor dışarıdan bakılınca ve gayet kullanışlı öneririm

Apo132

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah Harman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu modellerin her birini gördüm ama aralarından hangisini seçmeliyim karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 seneden fazladır James Donkey 610s kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
rahatça tuşları çıkıyor temizleyip geri takabiliyorsun ve ışıkların ayarları çok iyi tek bir sıkıntısı var q olduğu sutün maviyse a nın bulunduğu sutün komple sarı internetten bakınca anlarsın örnek verdim, ama o kadar göze batmıyor dışarıdan bakılınca ve gayet kullanışlı öneririm
logitech g213ü kullanırken tuşları biraz küçük gelmişti bu klavye kullanım hissi olarak nasıl?

Son düzenleme:

emredc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre demirçx
gerçekten iyi ya ne kaba ne kibar sade ve hissiyatı iyi alıştıktan sonra harika sorunsuz kullanılabilir.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
bu modellerin her birini gördüm ama aralarından hangisini seçmeliyim karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

logitech g213ü kullanırken tuşları biraz küçük gelmişti bu klavye kullanım hissi olarak nasıl?
Kanka senin ilk yapman gereken şey switchleri anlamak ve hangisinin sana daha uygun olduğunu anladıktan sonra kendine en uygun ve kullanışlı gelen klavyeyi bulmak. kişisel tavsiyem etrafı metal olan bir klavye alman ve bilek desteği olması, ama deri olmasın soyulunca çok kötü görünüyor.

Top Bottom