- Bütçe
- 350
merhaba arkadaşlar logitech g213 model klavye almıştım kronik problemlerini ben de tecrübe edince iade ettim. Bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? red switch ve bilek desteği olursa memnun olurum.
RAMPAGE Pulsar red Switchmerhaba arkadaşlar logitech g213 model klavye almıştım kronik problemlerini ben de tecrübe edince iade ettim. Bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? red switch ve bilek desteği olursa memnun olurum.
logitech g213ü kullanırken tuşları biraz küçük gelmişti bu klavye kullanım hissi olarak nasıl?1 seneden fazladır James Donkey 610s kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
rahatça tuşları çıkıyor temizleyip geri takabiliyorsun ve ışıkların ayarları çok iyi tek bir sıkıntısı var q olduğu sutün maviyse a nın bulunduğu sutün komple sarı internetten bakınca anlarsın örnek verdim, ama o kadar göze batmıyor dışarıdan bakılınca ve gayet kullanışlı öneririm
Kanka senin ilk yapman gereken şey switchleri anlamak ve hangisinin sana daha uygun olduğunu anladıktan sonra kendine en uygun ve kullanışlı gelen klavyeyi bulmak. kişisel tavsiyem etrafı metal olan bir klavye alman ve bilek desteği olması, ama deri olmasın soyulunca çok kötü görünüyor.bu modellerin her birini gördüm ama aralarından hangisini seçmeliyim karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
logitech g213ü kullanırken tuşları biraz küçük gelmişti bu klavye kullanım hissi olarak nasıl?