Neler Yeni

Mekanik Klavye Önerisi Sessiz Switch'li

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,159
İsim
Burak Karadağ
Bütçem maks 600 TL
ben Abdullah Abi hikaye paylaşır paylaşmaz Vigor GK30 Combo set aldım 350 TL ye klavyeyi taktım dış görünümü, rgb si, tuş dizlimi , şıklığı vs tam istediğim gibi sade bir klavye ama maalesef mekanik değil. vigor gk 30 tarzı sade, rgb ve sessiz bir mekanik klavye öneriniz varmıdır ?
Aklımda Cynosa V2 var ama mekanik mi anlamadım membran ne oluyor bilgim yok.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,683
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
cynosa v2 membran yani mekanik değil. Mekanikler daha kaliteli ama daha sesli oluyor genelde

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,683
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,159
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet red nispeten daha sessiz bir switch önerecektim ama vigor tarzı diyince tam boy istiyorsunuz diye söylemedim.
Sadece tam boy bir klavye istiyorum ve kesinilikle üst taraflarında ıvır zıvır ek tuşlar istemiyorum aynı o hyperx deki klavyeler gibi. Üst tarafları bir sürü tuş doldurmaşlar klavye çok büyük ve yer kaplayacak kadar geniş
Bak VİGOR ne kadar sade ve şık tam istediğim klavye. Ah olm be bi mekanik yapsaydınız ne olurdu

msi-vigor-gk30-rgb-kablolu-oyuncu-klavyesi-z.jpg

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,683
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
sessiz istiyorsan blue switch alma knk

burak9956

80+ Bronze
Bende motospeed diyorum ama siyah switchli olanı tavsiye ederim. Gayet sessiz ve oyun için Uygun.bende Söylediğin bütçeye yakın klavye arıyorum listemde bu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,159
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sessiz istiyorsan blue switch alma knk
Zaten saber rgb blue aldım babam kovaladı beni. Daktilo gibi ses çıkarıyordu babamı rahatsız ediyordu . Zorla sattırdı yav. Neymiş kulağımı şişiriyormuşşş, neymiş çok gürültülüymüş.. Allah Allah yaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende motospeed diyorum ama siyah switchli olanı tavsiye ederim. Gayet sessiz ve oyun için Uygun.bende Söylediğin bütçeye yakın klavye arıyorum listemde bu var.

Dostum gerçekten iyimiş bunu ben bi inceleyeyim youtube da bilek desteğini sökerek kullanırım alsam. sevmem bilek desteğini. Onun haricinde iyi. Tuş dizilimi umarrım iyidir. Yandan bakınca bazı klavelerde merdiven gibi inerken bazıları çukur gibi umarım anlamışsındır dediğimi.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Zaten saber rgb blue aldım babam kovaladı beni. Daktilo gibi ses çıkarıyordu babamı rahatsız ediyordu . Zorla sattırdı yav. Neymiş kulağımı şişiriyormuşşş, neymiş çok gürültülüymüş.. Allah Allah yaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum gerçekten iyimiş bunu ben bi inceleyeyim youtube da bilek desteğini sökerek kullanırım alsam. sevmem bilek desteğini. Onun haricinde iyi. Tuş dizilimi umarrım iyidir. Yandan bakınca bazı klavelerde merdiven gibi inerken bazıları çukur gibi umarım anlamışsındır dediğimi.
bilek desteği baya iş görüyor :) ben 4 senedir kullanıyorum gayet memnunum valla tık tık sesini sevdiğim için blue aldım

Top Bottom