Neler Yeni

mekanik klavye önerisi

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
bütçem değişken iyi bir taksit bulabilirsem 4kya kadar çıkabilrim.
istediğim özellikler ses tekerleği olmalı neden demeyin çok seviyorum.
ses dert değil dayanıklı kaliteli mekanik bir klavye istiyorum parasının hakkını versin .
4k bütçem olabilir ama 4k olmak zoruunda değil 2 3k yada güzel bişey varsa benim için daha iyi olur.
asus tuf gaming m3 mousem var asus olması tercihim olur yani alakası olur mu bilmiyorum ama monitör de asus tuf gaming.
özellikle istediğim bir switch yok kızmızı mavi çok anlamıyorum ses dert değil dayanıklı olsun bide çin malı swith alman malı swith varmış alman malı olandan arıyorum kaliteli olsun uzun süre kullanırım alırsam.
öneriniz olursa beklerim teşekkürler şimdiden.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Musa Topçu
Ak820max
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Musa Topçu

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
Ben küçük klavye sevmiyorum tuhaf geliyo
Hocam ekstra numpad alıp yan yana kullanırsınız hem her zaman numpad tarafını kullanacak değilsiniz. Ak820 Max %75 klavyedir yani numpad tarafının çıkarılmış ve çok az küçültülmüş hali yanına numpad alırsanız %90-95 klavye gibi bir şey oluyor. Şu an gümrük düzenlemesinden dolayı alabileceğiniz kaliteli tam klavyeler kısıtlı.

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten ekstra numpad alıp yan yana kullanırsınız hem her zaman numpad tarafını kullanacak değilsiniz. Ak820 Max %75 klavyedir yani numpad tarafının çıkarılmış ve çok az küçültülmüş hali numpad alırsanız %90-95 klavye gibi bir şey oluyor. Şu an gümrük düzenlemesinden dolayı alabileceğiniz kaliteli tam klavyeler kısıtlı.
anladım hocam aslında iyi fikir bi bakılır

Top Bottom