Neler Yeni

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

fruko.gzz

80+ Silver
Bilgisayarda hiç yazı yazmayan, office programları kullanmayan, sohbet etmeyen, oyun dışında hiçbir bokla uğraşmayan insanlar için iyi olabilir royal kludge falan. Hiç ödev yapmayacaksa mesela, hiç tez yazmayacaksa, hiç dilekçe yazmayacaksa, hiçbir şekilde resmi işle uğraşmayacaksa, sohbet etmeyecekse gitsin royal kludge alsın.
Sen iyimisin arkadaşım?

Kagusto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu
alt shift yaparak turkce yapabılır o nokta seylerı zaten türkçe oluyor oyuzden kalıtesız klavyelere para bayılmasın
Mekanik klavyenin kalitesizini kullandın mı hiç ömründe ? Kaç tane klavye kullandın mesela ? 1500 liraya aldığı klavyeyle heralde 10 yıl birlikte yaşamayı düşünmüyordur. 2-3 yıl garantisi olan klavyeyi en az 5 yıl rahatlıkla kullanabilir. Mekanik klavyenin çalışma mantığı zaten kalitesiz bir ürün oluşma şansını çok düşürüyor. En fazla keycapleri kırılır. 50 - 60 milyon tıklama ömrü var onun dışında ortalama olarak... Ne diyim ki daha...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse, arkadaşların yaşı küçük anlaşılan. Ben önerimi yaptım terkediyorum burayı 👋

Gurkanpiro

80+ Gold
kanik klavyenin kalitesizini kullandın mı hiç ömründe ? Kaç tane klavye kullandın mesela ? 1500 liraya aldığı klavyeyle heralde 10 yıl birlikte yaşamayı düşünmüyordur. 2-3 yıl garantisi olan klavyeyi en az 5 yıl rahatlıkla kullanabilir. Mekanik klavyenin çalışma mantığı zaten kalitesiz bir ürün oluşma şansını çok düşürüyor. En fazla keycapleri kırılır. 50 - 60 milyon tıklama ömrü var onun dışında ortalama olarak... Ne diyim ki daha
kullanırsın aynen gamebooster vardı gıtten cınlı klavye aldım 300 TL'ye daha ıyı 1yıla kalmadan bozulan klavyelere para vermek gercekten sacmalık attıgımız klavyelere hotswap yanı swıtchlerı degıstırılebılır bozsan bıle swıtchını alırsın 200 300 e yenı devam edersin

fruko.gzz

80+ Silver
Mekanik klavyenin kalitesizini kullandın mı hiç ömründe ? Kaç tane klavye kullandın mesela ? 1500 liraya aldığı klavyeyle heralde 10 yıl birlikte yaşamayı düşünmüyordur. 2-3 yıl garantisi olan klavyeyi en az 5 yıl rahatlıkla kullanabilir. Mekanik klavyenin çalışma mantığı zaten kalitesiz bir ürün oluşma şansını çok düşürüyor. En fazla keycapleri kırılır. 50 - 60 milyon tıklama ömrü var onun dışında ortalama olarak... Ne diyim ki daha...

Neyse, arkadaşların yaşı küçük anlaşılan. Ben önerimi yaptım terkediyorum burayı 👋
Klasik küçük yaş muhabbetinide yapıyorsan tam cahil etiketini hakediyorsun. Akıl ve Bilgi yaşta değil baştadır, önce bunu öğren.

Gurkanpiro

80+ Gold

cehalet seviyesu fullenmiş bu arkadasa bişey anlatılmaz

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Nuri Emir kaygusuz
Klasik küçük yaş muhabbetinide yapıyorsan tam cahil etiketini hakediyorsun. Akıl ve Bilgi yaşta değil baştadır, önce bunu öğren.
yukarıdaki mesajları raporladım ben . ne güzel küfürler etmiş :D .

Top Bottom