Neler Yeni

Mekanik klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayberk Yalçın
Bütçe
3000
Herkese selamlar,

Bütçem max 3k mekanik klavye alacağım, kıstaslarım şunlardı: beyaz kasa, kablosuz ve numpadi olması. ama bu özelliklerde 3k altında yok seçeneğim o yüzden beyaz olmasından da numpadi olmasından da vazgeçtim. En azından %75 ,kablosuz ve kaliteli olsun istiyorum. Sanırım 4 seçeneğim var:
(not: 3k ya çok yaklaşmayıp 2.5 civarlarında dolaşabilirsek iyi olur)(Işıklandırma olması da önemli)

Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
Bir de wraith ve gaming gen dışında bu tür ürün satan hangi siteler var ?

Son düzenleme:

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Qwerty1029384756

Loki_0

80+
Herkese selamlar,

Bütçem max 3k tl ve kız arkadaşımla ortak olarak kendime mekanik klavye alacağım, kıstaslarım şunlardı: beyaz kasa, kablosuz ve numpadi olması. ama bu özelliklerde 3k altında yok seçeneğim o yüzden beyaz olmasından da numpadi olmasından da vazgeçtim. En azından %75 olsun istiyorum. Sanırım 4 seçeneğim var:
(not: 3k ya çok yaklaşmayıp 2.5 civarlarında dolaşabilirsek iyi olur)(Işıklandırma olması da önemli)

Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
Bir de wraith ve gaming gen dışında bu tür ürün satan hangi siteler var ?
Ajazz AK820 pro (gift switch)

Ajazz AK820 max (sea salt switch) (side printed)

Daha tok ses istiyorsan gift switch al. Daha sesli ve side printed keycaps istiyorsan sea salt switch al. İkisinin de sesine yt den bakıp karar verebilirsin.

Düzenleme: Yeni fark ettim ikinci attığım max olan modeliymiş. Pro modelinde ekran var, max modelinde yok ama max modeli 8000 mah batarya pro modeli 4000 mah batarya. Aslında 4000 de çok çok yeterli olur. Sadece aklınızda olsun diye yazdım. Switch sesi ve tasarımına göre karar verin bence.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,600
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom