- Bütçe
- 7000
Arkadaşlar merhaba,
Mekanik klavye arayışı içerisindeyim. istediğim özellikler şunlar;
1 - Numpad kesinlikle olacak.
2- Türkçe olacak ( zorunlu değil)
3- Kablosuz olacak
Bir kaç ürün beğendim ve arasında kaldım hangisi almam gerek diye. Fikirlerinize ihtiyacım var. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? Hangisi almam daha iyi olur. veya farklı önerilerinede açığım. En arada kaldığım ajazz 980 ile attack shark x98. attack olanın görünmez keyscapleri hoşuma gitti. bütçe zorunluluğu yok.
ulugames.com.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
Mekanik klavye arayışı içerisindeyim. istediğim özellikler şunlar;
1 - Numpad kesinlikle olacak.
2- Türkçe olacak ( zorunlu değil)
3- Kablosuz olacak
Bir kaç ürün beğendim ve arasında kaldım hangisi almam gerek diye. Fikirlerinize ihtiyacım var. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? Hangisi almam daha iyi olur. veya farklı önerilerinede açığım. En arada kaldığım ajazz 980 ile attack shark x98. attack olanın görünmez keyscapleri hoşuma gitti. bütçe zorunluluğu yok.

Attack Shark X98 Pro Ekranlı Mekanik Klavye
Attack Shark X98 Pro Ekranlı Mekanik Klavye Marka Attack Shark Model X98 Pro Switch Mekanik / Full Hot Swap (3 ve 5 Pin Uyumlu) / Linear Blueberry Switch Bağlantı Tipi Kablolu / 2.4Ghz / Bluetooth 5.0 Klavye Düzeni İngilizce Q Layout / 99 Tuş / PBT Keycaps Aydınlatma Özelleştirilebilir Full...

MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.

AKKO 3098B Plus Black - Gold RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Klavye ile birlikte gelen özel anahtarlar ile özelleştirme yapabilir ve klavyenize daha da renk katabilirsiniz

Darmoshark Top98 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...