Mekanik Klavye önerisi

4emirrr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Switch farketmez sadece aklımda fikir oluşsun diye öneri almak istedim f/p klavye de önerebilirsiniz apex gibi üst düzey klavyelerde farketmez aralarından en iyisine karar verip almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Switch farketmez sadece aklımda fikir oluşsun diye öneri almak istedim f/p klavye de önerebilirsiniz apex gibi üst düzey klavyelerde farketmez aralarından en iyisine karar verip almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Pusat k3 pro

aoc gk 500 kullanıcısıyım her yönüyle harika malzeme kalitesi switch kalitesi bilek desteği uygulama desteği vs. kötü yan denilebilecek hiç bir şey yaşamadım şu ana kadar

Aoc GK500 aldım memnun değilim

Son düzenleme:
Anahtarların farketmeyeceğine emin misiniz? Bence seslerini, basım güçlerini öğrenin öyle aklınızda oluşsun. Dağlar kadar fark var anahtarlar arasında.

Anahtarların farketmeyeceğine emin misiniz? Bence seslerini, basım güçlerini öğrenin öyle aklınızda oluşsun. Dağlar kadar fark var anahtarlar arasında.
ben blue switch'in sesini seviyorum corsair k70 kullanmıştım red switch olarak benim için farketmiyor blue switch yaylı olduğu için daha sert diyorlar diye biliyorum ama red switch bana daha ağır geliyor nedense fakat ikisini de sorunsuz kullanabiliyorum zaten belli bi süre sonra eli alışıyor insanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,100
Üyeler
190,856
Son üye
Realtek
Geri