Neler Yeni

Mekanik Klavye önerisi

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Switch farketmez sadece aklımda fikir oluşsun diye öneri almak istedim f/p klavye de önerebilirsiniz apex gibi üst düzey klavyelerde farketmez aralarından en iyisine karar verip almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Switch farketmez sadece aklımda fikir oluşsun diye öneri almak istedim f/p klavye de önerebilirsiniz apex gibi üst düzey klavyelerde farketmez aralarından en iyisine karar verip almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Pusat k3 pro

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
aoc gk 500 kullanıcısıyım her yönüyle harika malzeme kalitesi switch kalitesi bilek desteği uygulama desteği vs. kötü yan denilebilecek hiç bir şey yaşamadım şu ana kadar

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Avolay

80+ Gold
Aoc GK500 aldım memnun değilim

Son düzenleme:

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Anahtarların farketmeyeceğine emin misiniz? Bence seslerini, basım güçlerini öğrenin öyle aklınızda oluşsun. Dağlar kadar fark var anahtarlar arasında.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Anahtarların farketmeyeceğine emin misiniz? Bence seslerini, basım güçlerini öğrenin öyle aklınızda oluşsun. Dağlar kadar fark var anahtarlar arasında.
ben blue switch'in sesini seviyorum corsair k70 kullanmıştım red switch olarak benim için farketmiyor blue switch yaylı olduğu için daha sert diyorlar diye biliyorum ama red switch bana daha ağır geliyor nedense fakat ikisini de sorunsuz kullanabiliyorum zaten belli bi süre sonra eli alışıyor insanın

Top Bottom