Mekanik Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar

Şuan k95 platium kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum klavyeyi bazen çift tıklamaları falan canımı sıkıyor.

Bütçe sıkıntım yok kriterlerim;

Türkçe layout
TKL tuşları olması
Bilek desteği şart
Malzeme kalitesi yüksek
Media tuşları olması

Apex 7 gibi gözüküyor seçenekleri sıraladığımda

Gönlüm corsair k100 istiyor ama Türkçe Layout yok maalesef :(

Logitech G513 düşünebilirsiniz.

XPG Summoner bakabilirsiniz

XPG Summoner bakabilirsiniz
alınır

Razerin deri bilek destekli olani vardi pro oyuncularda kullaniyor ama 2k miydi neydi

Razerin deri bilek destekli olani vardi pro oyuncularda kullaniyor ama 2k miydi neydi
Bütçe sıkıntım yok çok fazla benzer ürünü var da bu pro oyuncuların kullandığı versiyonu rica etsem bulmamda yardımcı olur musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun türkçe dizilimi var mı bilmiyorum ama istediğin özelliklere uyuyor gibi. Asus ROG Strix Scope TKL

burada stokta yokmuş ama türkçe q olduğu bildirilmiş. yani türkçe q varmış. araştırılırsa belki bulunabilir. https://www.itopya.com/asus-rog-str...znsHXIEdRJM-1630917185-0-gqNtZGzNAjujcnBszQlR

edit: ufak bir bakındım da hiç bir yerde tkl olanı stokta bulamadım.
evet maalesef tkl olan versiyonu hiçbir yerde ben de bulamadım. :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apex Pro diyeceğim ancak Türkçe dizilim yok :(
maalesef :(

Razer blackwidow v3 veya blackwidow tournamst edision ama yan tuslu olabi gormustum oda sanirim v3 olan bi bak hosuna giderse arastir pro oyuncudan kullanan gormustum ama hepsi degil deri black destekli istiyosan bakabilirsin bi arastir cok bilgim yok hosuna giderse ama cok para bence max 1500e al

Razer blackwidow v3 veya blackwidow tournamst edision ama yan tuslu olabi gormustum oda sanirim v3 olan bi bak hosuna giderse arastir pro oyuncudan kullanan gormustum ama hepsi degil deri black destekli istiyosan bakabilirsin bi arastir cok bilgim yok hosuna giderse ama cok para bence max 1500e al
Türkçe layoutu yok :(

Geri