Kablosuz Türkçe layout klavye önerisi

telporat

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3000
Merhabalar, z harfinin solunda küçüktür tuşu olduğundan emin olduğumuz(yani Türkçe layout) kablosuz yön tuşları ve F2,F3 gibi üst tuşları da olan kablosuz klavye öneriniz var mı?

Aşağıda linkini attığım örnek olarak bu klavye tam istediğim şekilde fakat kablolu, kullandığım hub'ın sadece 2 tane usb girişi var ve bilgisayarımın yok bu yüzden kablosuz olsa daha güzel olur oyun oynamıyorum milisaniye gecikmelerinde anlık tuş gecikmesi gibi bir derdim yok. Üstteki F tuşları olmasa da olur yön tuşları olsa fena olmaz yalnız. Var mıdır böyle 3K'yı geçmeyecek bi klavye?

Bende senin gibi Türkçe tuş dizilimli ve büyük enter’lı arıyorum ama seçenekler çok az.

Buna bakabilirsin. Rog Azothlar da var da onlar da çok pahalı.

Bende senin gibi Türkçe tuş dizilimli ve büyük enter’lı arıyorum ama seçenekler çok az.

Buna bakabilirsin. Rog Azothlar da var da onlar da çok pahalı.
sağ olun hocam yanlışlıkla tam istediğim klavyeyi buldum keychron sayfasında, sipariş verdim

O

bunu aldım hocam zaten mac ve windows kullanıyordum iyi oldu klavyenin özelliklerinde de bunun ayarı vb. var. iyzico ile ödedim 950tl de cashback aldım 750 liraya denk geldi

Bende kararsızım valla ya. Bu şekilde TR dizilişi olan mı yoksa bunu mu alsam bilemedim.

Bununda sesi ve görünümü çok tatlı ama İngilizce işte.

O

Bende kararsızım valla ya. Bu şekilde TR dizilişi olan mı yoksa bunu mu alsam bilemedim.

Bununda sesi ve görünümü çok tatlı ama İngilizce işte.

Harika duruyor buna benzer bir tane görmüştüm Reels'larda. Benim Türkçe layout isteme sebebim kodlama yapıyor olmam ve hep Türkçe Layout'ta alıştım büyüktür küçüktür tuşlarına vb. artık değiştiremiyorum bazı alışkanlıkları. Değiştirebileceğin bir alışkanlıksa alınabilir bence çok hoşmuş

Harika duruyor buna benzer bir tane görmüştüm Reels'larda. Benim Türkçe layout isteme sebebim kodlama yapıyor olmam ve hep Türkçe Layout'ta alıştım büyüktür küçüktür tuşlarına vb. artık değiştiremiyorum bazı alışkanlıkları. Değiştirebileceğin bir alışkanlıksa alınabilir bence çok hoşmuş

Valla ben de Türkçe dizilimi özledim. İş yerinde TR evde İngilizce karışıyor bazen. 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,006
Üyeler
175,145
Son üye
TouchMeSenpai
Geri