- Bütçe
- 3000
Merhabalar, z harfinin solunda küçüktür tuşu olduğundan emin olduğumuz(yani Türkçe layout) kablosuz yön tuşları ve F2,F3 gibi üst tuşları da olan kablosuz klavye öneriniz var mı?
Aşağıda linkini attığım örnek olarak bu klavye tam istediğim şekilde fakat kablolu, kullandığım hub'ın sadece 2 tane usb girişi var ve bilgisayarımın yok bu yüzden kablosuz olsa daha güzel olur oyun oynamıyorum milisaniye gecikmelerinde anlık tuş gecikmesi gibi bir derdim yok. Üstteki F tuşları olmasa da olur yön tuşları olsa fena olmaz yalnız. Var mıdır böyle 3K'yı geçmeyecek bi klavye?
www.itopya.com
Aşağıda linkini attığım örnek olarak bu klavye tam istediğim şekilde fakat kablolu, kullandığım hub'ın sadece 2 tane usb girişi var ve bilgisayarımın yok bu yüzden kablosuz olsa daha güzel olur oyun oynamıyorum milisaniye gecikmelerinde anlık tuş gecikmesi gibi bir derdim yok. Üstteki F tuşları olmasa da olur yön tuşları olsa fena olmaz yalnız. Var mıdır böyle 3K'yı geçmeyecek bi klavye?

Rampage SNUG K14 TKL Beyaz/Gri USB Baglantili KRGD Blue Swich Q Mekanik Rainbow Gaming Klavye | ITOPYA
Rampage SNUG K14 TKL Beyaz/Gri USB Baglantili KRGD Blue Swich Q Mekanik Rainbow Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SNUG K14 BEYAZ/GRI ITOPYA'da