Mekanik klavye önerisi

Attığın klavye çok pahalı değil mi bütçe mi arttıracaksın
ikinci elde 2 aylık 1400tlye buldum 200tl fazla verip bunu almaya değer mi kafama takıldı yoksa bende k3 alıcam

ikinci elde 2 aylık 1400tlye buldum 200tl fazla verip bunu almaya değer mi kafama takıldı yoksa bende k3 alıcam
Kanka bilek desteği falan daha güzel gözüküyor ama sen bilirsin bi sor yine 2. el klavye almanın bi sakıncası falan var mıdır diye belki mantıklıdır klavyede daha güzeldir alırsın klavye güzele benziyor çünkü

Kanka bilek desteği falan daha güzel gözüküyor ama sen bilirsin bi sor yine 2. el klavye almanın bi sakıncası falan var mıdır diye belki mantıklıdır klavyede daha güzeldir alırsın klavye güzele benziyor çünkü
2 aylık ve evime yakın olmasına güveniyorum
Post automatically merged:

sence değer mi ikinci el almaya

560 Tl'ye imzamda ki klavyeyi almıştım, faturası evde duruyor. Şimdi 1500Tl'ye düzgün klavye yok. Bende yeni klavye almak için biraz araştırma yaptım ama 1500Tl bütçede istediğim gibi düzgün bir şey bulamadım .

2 aylık ve evime yakın olmasına güveniyorum

sence değer mi ikinci el almaya
Yani 1200tl baya fiyat düşmüş bilmiyorum belki temizdir klavye 2.elden pek anlamam ben seni yanlış yönlendirmek istemem ama switchlerde falan bi üçkağıtçılık yapılabilir düşüncesi geldi ilk aklıma oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum mesela bunun için forum açardım çok aklıma takılsaydı da direk k3 alırdım k3de arkadaşın kuzeninde var baya övüyodu

Tercih edebilirsin. Zaten o fiyat bandında red olarak kalite bakımından 3 ürün var.
yüksek ihtimal k3 alacağım ya

Yani 1200tl baya fiyat düşmüş bilmiyorum belki temizdir klavye 2.elden pek anlamam ben seni yanlış yönlendirmek istemem ama switchlerde falan bi üçkağıtçılık yapılabilir düşüncesi geldi ilk aklıma oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum mesela bunun için forum açardım çok aklıma takılsaydı da direk k3 alırdım k3de arkadaşın kuzeninde var baya övüyodu

yüksek ihtimal k3 alacağım ya
hotswap değil değişmez ya

hotswap değil değişmez ya
Yanlış yönlendirmek istemem kanka gerçekten aşırı anladığımı söyleyemem ama yani bilemiyorum k3 gayet güzel klavye olduğu için sıfırını almayı tercih ederdim açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,124
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri