yurtdışından keychron k6, gamakay k61Merhabalar, arkadaşım mekanik klavye arayışında önerebileceğiniz ürünler var mıdır ? Bütçe 1600-1900 arası
Kendisi Razer meraklısı Razer'dan önerebileceğiniz var mı ?Şöyle bir şey var beğenirse:
![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Sırf razer için arkadaşın attığı klavyeden vazgeçilmez benceKendisi Razer meraklısı Razer'dan önerebileceğiniz var mı ?
Yok sadece merakından dolayı önerebileceğiniz var mı diye sordumSırf razer için arkadaşın attığı klavyeden vazgeçilmez bence
Bu ürün için merak ettiğim için soruyorum numpadli hali ile numpadsiz halinde bir fark mı ?İlla razer olacaksa bu olabilir:
![]()
Razer Blackwidow V3 Te Tenkeyless Yeşil Switch Kablolu Klavye Fiyatı ve Özellikleri
Razer Blackwidow V3 Te Tenkeyless Yeşil Switch Kablolu Klavye özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
huntsman tournament edition alsınKendisi Razer meraklısı Razer'dan önerebileceğiniz var mı ?
razer > asusSırf razer için arkadaşın attığı klavyeden vazgeçilmez bence
1.Razerda numpad yokhuntsman tournament edition alsın
razer > asus
1- numpad ne alaka bunu - mi sayıyorsun cidden1.Razerda numpad yok
2.Asusun switcleri optik mekanik
3.Asusun ip57 sertifikası var
4.Asusta usb 2.0 girişi var
Atılan MODELLER arasında karşılaştırma yaptım eğer sen direkt marka çapında kıyaslıyorsan tartışmaya bile girmem.
1-Numpadli hali de var.1.Razerda numpad yok
2.Asusun switcleri optik mekanik
3.Asusun ip57 sertifikası var
4.Asusta usb 2.0 girişi var
Atılan MODELLER arasında karşılaştırma yaptım eğer sen direkt marka çapında kıyaslıyorsan tartışmaya bile girmem.
doğru ama razerda optik değil miydi?2-optik ile mekaniğin arasında bir fark yok hatta