2 ve 3. de vergi falan çıkıyor muAjazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com5075B Plus Shine-Through | Akko Official Global Site
Gasket Mount Keyboard with Knob; Akko ASA Shine-through PBT Keycaps; Comes with the new Akko TPU Double Shot Plate Mount Stabilizer; Poron Plate Foam + Case Foam; Rotary Knob: Color Matching…en.akkogear.comDracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site
Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad…en.akkogear.com
Vergi çıkmıyor diye biliyorum Akko'nun kendi sitesinde. En son çıkmıyordu yakın zamanda Akko'nun sitesinde alışveriş yapan biri yazarsa iyi olur.2 ve 3. de vergi falan çıkıyor mu
Arkadaşın dediklerinden birtanesini gönül rahatlığıyla alabilirsinAjazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com5075B Plus Shine-Through | Akko Official Global Site
Gasket Mount Keyboard with Knob; Akko ASA Shine-through PBT Keycaps; Comes with the new Akko TPU Double Shot Plate Mount Stabilizer; Poron Plate Foam + Case Foam; Rotary Knob: Color Matching…en.akkogear.comDracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site
Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad…en.akkogear.com
Vergi çıkmıyor diye biliyorum Akko'nun kendi sitesinde.
3.nün stok bitmiş 2.yi alıyorum o zamanArkadaşın dediklerinden birtanesini gönül rahatlığıyla alabilirsin
Hayırılı olsun reis3.nün stok bitmiş 2.yi alıyorum o zaman
2. ile 3. nün tek farkı 2.'nin keycapsleri ışık geçiriyor olması lazım. Şimdiden hayırlı olsun.3.nün stok bitmiş 2.yi alıyorum o zaman
Hayırılı olsun reis
teşekkürler2. ile 3. nün tek farkı 2.'nin keycapsleri ışık geçiriyor olması lazım. Şimdiden hayırlı olsun.