Neler Yeni

Mekanik klavye sesi rahatsız etmiyor mu ?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Mekanik klavye kullananların sesi rahatsız etmiyor mu ? Mesela gece çok ses yapar. Ben de almayı düşünüyorum ama mekanik mi alsam normal mi bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Mekanik klavye kullananların sesi rahatsız etmiyor mu ? Mesela gece çok ses yapar. Ben de almayı düşünüyorum ama mekanik mi alsam normal mi bilemedim.
Yapar ama red biraz daha az kafa tırmalar.

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x

Kişiden kişiye değişir. Rahatsız olan adam sessiz switch alır ses duymak isteyen veya tuşa bastımmı tam basıyım böyle hissediyim diyen adam blue switch gibi alır. Her mekanik sesli değildir. Aksine normal klavyeler daha fazla ses çıkarabiliyor sessiz switchlere göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
benim blue hoşuma gidiyor hocam ne kadar kafa ağrıtsada zaten ona o parayı sesi için veriyosun çoğunlukla

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Kişiden kişiye değişir. Rahatsız olan adam sessiz switch alır ses duymak isteyen veya tuşa bastımmı tam basıyım böyle hissediyim diyen adam blue switch gibi alır. Her mekanik sesli değildir. Aksine normal klavyeler daha fazla ses çıkarabiliyor sessiz switchlere göre.
sessiz switch önerir misin en sessizini

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
bende inca'nın var mekanik hisli plastik olmasına rağmen gece çok ses yapıyor. Kapım açık kalırsa kavga çıkıyor :D

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
sessiz switchlere bakın.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
kişiden kişiye değişir tabii ki ama beni rahatsiz etmiyor sırf klavye mekanik olsun diye 300 500 tl verenlerde var

Top Bottom