Mekanik klavye sesi rahatsız etmiyor mu ?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,499
Mekanik klavye kullananların sesi rahatsız etmiyor mu ? Mesela gece çok ses yapar. Ben de almayı düşünüyorum ama mekanik mi alsam normal mi bilemedim.

Mekanik klavye kullananların sesi rahatsız etmiyor mu ? Mesela gece çok ses yapar. Ben de almayı düşünüyorum ama mekanik mi alsam normal mi bilemedim.
Yapar ama red biraz daha az kafa tırmalar.

Kişiden kişiye değişir. Rahatsız olan adam sessiz switch alır ses duymak isteyen veya tuşa bastımmı tam basıyım böyle hissediyim diyen adam blue switch gibi alır. Her mekanik sesli değildir. Aksine normal klavyeler daha fazla ses çıkarabiliyor sessiz switchlere göre.

benim blue hoşuma gidiyor hocam ne kadar kafa ağrıtsada zaten ona o parayı sesi için veriyosun çoğunlukla

Kişiden kişiye değişir. Rahatsız olan adam sessiz switch alır ses duymak isteyen veya tuşa bastımmı tam basıyım böyle hissediyim diyen adam blue switch gibi alır. Her mekanik sesli değildir. Aksine normal klavyeler daha fazla ses çıkarabiliyor sessiz switchlere göre.
sessiz switch önerir misin en sessizini

bende inca'nın var mekanik hisli plastik olmasına rağmen gece çok ses yapıyor. Kapım açık kalırsa kavga çıkıyor :D

sessiz switchlere bakın.

kişiden kişiye değişir tabii ki ama beni rahatsiz etmiyor sırf klavye mekanik olsun diye 300 500 tl verenlerde var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri