Normalde bunu almak istiyorum ama fiyat ortadaO fiyata güzel TKL bir mekanik klavye bulamadım ben. Belki Gamepower Ogre düsünebilirsin artarsa kesinlikle CK350.
Bilek desteği ile işim olmaz tamamen performans ve görüntü diyebilirizBilekk desteğinin iyi olmasını istiyorsan gamepower ogre performans diyorsan calypso
Evet ama bütçe meselesiNormalde bunu almak istiyorum ama fiyat ortada
[/URL]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilek desteği ile işim olmaz tamamen performans ve görüntü diyebiliriz
Görüntüyse Gamepower saber performanssa calypso calpso optik mekanik yani 0.2ms gayet hızlı ve su geçirmez tavsiye ederimNormalde bunu almak istiyorum ama fiyat ortada
[/URL]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilek desteği ile işim olmaz tamamen performans ve görüntü diyebiliriz
Full+full cs o yüzden bunu almak istedim bunda sanırım red Switch var ama işte neyse bakalımEvet ama bütçe meselesi. Artırırsan alabilirsin ama blue swutch çok sesli FPS tarzı oynuyorsan red switch al.
Gökkuşağı ama rgb değil buBiraz önce Vatan'dan şu klavyeyi aldık.
Everest Rampage KB-R18 q klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Everest Rampage KB-R18 en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Everest Rampage KB-R18 q klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Everest Rampage KB-R18 en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
KatanaGamePower Katana Outemu Red Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye (normalde 413 TL , indirimde şuan 309 TL)
![]()
GamePower Katana Outemu Red Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com