Neler Yeni

Mekanik klavye tavsiyesi

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
calypso alabilirsin rainbow red switch incehesapta 299₺(benim bu gün elime geldi memnunum şuan)
RGB ve blue switch istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence warlock için bu fiyat çok fazla ederi max 250₺ aynı fiyata optik mekanik red switch calypso varken alınmaz bence
Peki kırmızı switch mi mavi switch mi ?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Peki kırmızı switch mi mavi switch mi ?
2 modelide var rainbow modelin benim üstte attığım link red switch li alttaki ise rgb versiyonu 320₺ ama red modeli yok(bence lol dota gibi oyunlar oynamıyorsan blue alma hem fazla sesli,fps gibi tuşları sürekli basılı tuttuğun oyunlarda (yada sık sık aynı tuşlara bastığın oyunlar)red switch öneriyorlar(ekleme yaparak sorunu cevapladım ve benim şahsi tercihimi soruyorsan ben imzamda yazdığı gibi aynı modelin rainbow red switchlisini aldım)

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
2 modelide var rainbow modelin benim üstte attığım link red switch li alttaki ise RGB versiyonu 320₺ ama red modeli yok
Hayır anlamadın hangisi daha iyi sence red mi blue mu ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,992
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hayır anlamadın hangisi daha iyi sence red mi blue mu ?
Durum şu şekilde. Calypso klavyenin hem "RGB" olan modeli var hem de "Rainbow" olan modeli var. Sen RGB alırsan renkleri kafana göre ayarlayabilirsin ancak Rainbow modelinde renkleri ayarlayamazsın, renkler hep sabit durur. Bu durumda RGB alman daha iyi olur ancak bu sefer de şöyle bir sorun çıkıyor karşımıza, RGB modelinde sadece Blue switch var, red switch istersen Rainbow modelini seçmelisin.
Ben olsam Rainbow modelini alırdım, yani Red Switch seçerdim, maviden uzak dur. (Red daha sessiz)

Top Bottom