James Donkey 619s sizi mutlu edecektirNümerik tuşları ve multimedya tuşları bulunan mekanik klavye tavsiyesi
multimedya tuşu var mı?ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
700 lira dmeiş adamASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
link veya model ismi atabilrimsinizCorsair olabilir
Adam 700 demis bu 1700 knkASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
bütçeyi eklemeden önce dedim şimdi 700 liraya ne var bilmiyorumlink veya model ismi atabilrimsiniz
700 liraya çok bişey yok gammeboster gamepower ve rampage felan var da hangi marka iyi hangisi daha kaliteli bilmiyorum şuam microfosftun klavyesini kullanıyorum değiştirmem lazım ışıklı mışıklı bişeyler felanbütçeyi eklemeden önce dedim şimdi 700 liraya ne var bilmiyorum