465X alıcağım bendeBende de 220T var.Güzel klavye bu arada alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elit değil ya normali,750 TL.çok aşmıyordu aslında.
300 tl yi gamepower gibi markalara vereceğime giderim g213 alırım membran ama kaliteli. Zaten öyle yaptımHakediyor mu sizce
Bende de aynısı var ve çok memnunum. Yay sesi de artık sıkıntı değil bana zevk veriyor.275 TL'ye GP Saber almıştım. Yaklaşık 4.5 ay oluyor. Ben gayet memnunum klavyeden.
Mekaniğe ilk kez geçince çok bir şey fark etmiyorsun ama zaman ilerledikçe aradaki farkları anlayabiliyorsun.
"Parasını hak ediyor mu?" sorusu da klavyenin modeline ve özelliklerine göre değişir.
Şuanda membran kullanıyorum bende300 TL yi gamepower gibi markalara vereceğime giderim g213 alırım membran ama kaliteli. Zaten öyle yaptım
8 yıldır membran kullanıyorum umarım evrim geçiririm mekanikleBende de aynısı var ve çok memnunum. Yay sesi de artık sıkıntı değil bana zevk veriyor.
Ooo kral tercih.465X alıcağım bende
Hayır geçirmezsin. 1 ay memnun olmayacaksın ondan sonra misss acayip rahat olduğunu anlayacaksın.Şuanda membran kullanıyorum bende
8 yıldır membran kullanıyorum umarım evrim geçiririm mekanikle
Beyazını mı alam siyahımı sence dur yada konu açayımOoo kral tercih.
Kesinlikle hak ediyor.Benim klavye normal mekanik klavyelere göre daha hızlı.Hakediyor mu sizce
K70 MK.2 bence.Hak eder çok iyi klavyedir.
Şahsen corsairi çok severim her ürününün fiyatını hakeder.Tek renk kırmızı beni boğuyor ya RGB daha hoşuma gidiyorf
https://www.trendyol.com/corsair/ga...aR3dWvvQZdAJRIpDIYXQMB0bqG55gIDBoCsxwQAvD_BwE
Bunu sizde önerir misiniz arkadaşlar öneriyor.Bu modelden bahsediyorum
Teşekkür ederim <3 iCUE ile kontrol edebileceğim için Corsair bakıyorum bu arada.
Niye memnun olmasın. Tam tersi mekanik klavyeyi hak etmek için çalışacak Başlarda adam akıllı cümle yazamıyorsun ama sonra alışıyorsun yazamasan bile normal klavyeden iyidir.Hayır geçirmezsin. 1 ay memnun olmayacaksın ondan sonra misss acayip rahat olduğunu anlayacaksın.
Ben hala adam akıllı yazamıyorum 2 ay oldu beŞahsen corsairi çok severim her ürününün fiyatını hakeder.
Niye memnun olmasın. Tam tersi mekanik klavyeyi hak etmek için çalışacak Başlarda adam akıllı cümle yazamıyorsun ama sonra alışıyorsun yazamasan bile normal klavyeden iyidir.
Nasıl yaBen hala adam akıllı yazamıyorum 2 ay oldu be