MEKANİK KLAYE ÖNERİSİ??

aliozkanca

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Bütçe
350
Selamın aleykum arkadaşlar 350 liraya kadar mekanik bir klavye arıyorum fakat switch olayı falan varmış pek anlamam uzun ömürlü bişey önerir misiniz?

%100 klavye arıyorsanız James Donkey 610s alabilirsiniz.Ben kullanıyorum memnunum,@Banxtre de uzun süre kullanmış.

Son düzenleme:
Selamın aleykum arkadaşlar 350 liraya kadar mekanik bir klavye arıyorum fakat switch olayı falan varmış pek anlamam uzun ömürlü bişey önerir misiniz?
Bir çok renkte switch vardır. Çoğunlukla mavi ve kırmızı switchli modeller yaygındır ülkemizde. Kısaca mavi switch seslidir. Tık sesini fazla çıkarır ama hissiyatı daha iyidir. Kırmızı switch daha sessizdir. Önce switch belirle sonra al klavye bence.

Mekanik olarak buna bakabilirsin

Mekanik klavyeler membranlar kadar ucuz olmuyor switch olarak şunu bilsen yeter mavi(Blue switch ) olanlar sesli daktilo gibi çalışır bazılarının hoşuna gider ama geceleri sesi rahatsız edebilir, kırmızı (red switch) ise maviye göre daha sessizdir genel olarak bu kullanılır basım hissiyat farkları vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,899
Üyeler
193,886
Son üye
Suiceninek
Geri