Neler Yeni

Mekanik RGB Klavye önerisi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Buyur incelemesi burada var.

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
Gönül ister ki onu almak çok harika duruyor ama 750 TL çok fazla benim için klavye için ama o paraya degdigine şüphe yokturdur
bende alıcam klavye kararsızım büyük ihtimal James Donkey alıcam fiyat bandım seninki gibi gamepower almak pişmanlıktır bence güvebilir değil

Brk2000B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berkehan Küçük
bu video yu izlersen fikir sahibi ola bilirsin

Squirtle48

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Metehan Akyalı
Gönül ister ki onu almak çok harika duruyor ama 750 TL çok fazla benim için klavye için ama o paraya degdigine şüphe yokturdur
Benim önerim Gamepower Saber Red Switch- 340-360 lira bandından. Asus clarmore önermiyorum zaten. :rolleyes:

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Metehan Akyalı
bende alıcam klavye kararsızım büyük ihtimal James Donkey alıcam fiyat bandım seninki gibi gamepower almak pişmanlıktır bence güvebilir değil
Daha önce kullandınız mı? Kullanıp sorun yaşadıysanızda bilemem ama, biz gayet memnunuz. F/p olarak çok çok iyi bir klavye. +Şikayet var'a gir hangi ürünü aratsan illa bir şey yaşayan vardır.

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Daha önce kullandınız mı? Kullanıp sorun yaşadıysanızda bilemem ama, biz gayet memnunuz. F/p olarak çok çok iyi bir klavye. +Şikayet var'a gir hangi ürünü aratsan illa bir şey yaşayan vardır.
Ben de gamepower kulaklık var çok güzel bir ürün klavye de de öyleyse direk alırım ama bu sorunları olduğunu duymak insanı şüpheye itiyor

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Metehan Akyalı
Saber RGB D w tuşu basmama diye aratırsan görürsün dostum
Benimki basıyor. Hiçbir bozulma yok tüm fonksiyonlarıda doğru düzgün çalışıyor. 1-2 kişiye hatalı gitti diye tüm ürünlerde o sorun olacak değilya. Ben bir kardeşime bir eşime steelseries rival 600 aldım. kardeşimin mousunda sıkıntı yok hala kullanıyor. Ama eşimin mouse'u sensörü bozuk geldi. Şimdi bu ürünü sizce önermem mi lazım önermemem mi lazım?

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Benimki basıyor. Hiçbir bozulma yok tüm fonksiyonlarıda doğru düzgün çalışıyor. 1-2 kişiye hatalı gitti diye tüm ürünlerde o sorun olacak değilya. Ben bir kardeşime bir eşime steelseries rival 600 aldım. kardeşimin mousunda sıkıntı yok hala kullanıyor. Ama eşimin mouse'u sensörü bozuk geldi. Şimdi bu ürünü sizce önermem mi lazım önermemem mi lazım?
Yani buda mantıklı sonuçta ürünler de sorun olabilir hepsinde olacakta değil biraz böyle bakmak lazım sanırım

Top Bottom