bence James Donkey daha mantıklı https://www.incehesap.com/james-donkey-610s-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43723/
bende alıcam klavye kararsızım büyük ihtimal James Donkey alıcam fiyat bandım seninki gibi gamepower almak pişmanlıktır bence güvebilir değilGönül ister ki onu almak çok harika duruyor ama 750 TL çok fazla benim için klavye için ama o paraya degdigine şüphe yokturdur
Benim önerim Gamepower Saber Red Switch- 340-360 lira bandından. Asus clarmore önermiyorum zaten.Gönül ister ki onu almak çok harika duruyor ama 750 TL çok fazla benim için klavye için ama o paraya degdigine şüphe yokturdur
15 günde tuşların çalışmaması ilginç ben de 10 yıllık klavye var çatır çatır çalışıyor ama yenilemek istiyorum sanırım saber düşünmüyorum artıkBuyur incelemesi burada var.
Daha önce kullandınız mı? Kullanıp sorun yaşadıysanızda bilemem ama, biz gayet memnunuz. F/p olarak çok çok iyi bir klavye. +Şikayet var'a gir hangi ürünü aratsan illa bir şey yaşayan vardır.bende alıcam klavye kararsızım büyük ihtimal James Donkey alıcam fiyat bandım seninki gibi gamepower almak pişmanlıktır bence güvebilir değil
Hoş duruyor alınabilir gibibence James Donkey daha mantıklı https://www.incehesap.com/james-donkey-610s-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43723/
SABER RGB ALABİLİRSİNBütçem 200-350 arası mekanik bir klavye arıyorum ne önerirsiniz
Saber RGB D w tuşu basmama diye aratırsan görürsün dostumForumda saber RGB kullanan arkadaş var,nedense hiç bir şikayet duymadım şiddetle öneriyordu.
Ben de gamepower kulaklık var çok güzel bir ürün klavye de de öyleyse direk alırım ama bu sorunları olduğunu duymak insanı şüpheye itiyorDaha önce kullandınız mı? Kullanıp sorun yaşadıysanızda bilemem ama, biz gayet memnunuz. F/p olarak çok çok iyi bir klavye. +Şikayet var'a gir hangi ürünü aratsan illa bir şey yaşayan vardır.
Benimki basıyor. Hiçbir bozulma yok tüm fonksiyonlarıda doğru düzgün çalışıyor. 1-2 kişiye hatalı gitti diye tüm ürünlerde o sorun olacak değilya. Ben bir kardeşime bir eşime steelseries rival 600 aldım. kardeşimin mousunda sıkıntı yok hala kullanıyor. Ama eşimin mouse'u sensörü bozuk geldi. Şimdi bu ürünü sizce önermem mi lazım önermemem mi lazım?Saber RGB D w tuşu basmama diye aratırsan görürsün dostum
Yani buda mantıklı sonuçta ürünler de sorun olabilir hepsinde olacakta değil biraz böyle bakmak lazım sanırımBenimki basıyor. Hiçbir bozulma yok tüm fonksiyonlarıda doğru düzgün çalışıyor. 1-2 kişiye hatalı gitti diye tüm ürünlerde o sorun olacak değilya. Ben bir kardeşime bir eşime steelseries rival 600 aldım. kardeşimin mousunda sıkıntı yok hala kullanıyor. Ama eşimin mouse'u sensörü bozuk geldi. Şimdi bu ürünü sizce önermem mi lazım önermemem mi lazım?