Barneystinson
80+ Silver
Kasalarımız aynı
Kasalarımız aynı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Monitör ve kulaklığa laf etmeyin yerim sizi
Aynı şey perdem içinde geçerli![]()
Bu haliyle 7 k masa vs. Dahil. Şuan kaç paradır bilmem. 3 ay önce aldım.Amin kardeşim inşallah. Senin de hayırlı uğurlu olsun.
Pek fazla oynamamıştır. 3 ay önce de çok farklı değildi.Bu haliyle 7 k masa vs. Dahil. Şuan kaç paradır bilmem. 3 ay önce aldım.
Asus cerberius V2 garantide, yanda warlock duruyor. Sürahimde var. 2080S'li laptobu babam götürünce buna kalıyorum.
İstersem fanları çalıştırabiliyorum ama gerek yok, damacam RGB'dir içine fosforlu su kattım. Sadelikten ve işime gelen ekipmandan yanayım.vay vay sürahi çok iyi RGB varmı hocam![]()
İstersem fanları çalıştırabiliyorum ama gerek yok, damacam RGB'dir içine fosforlu su kattım. Sadelikten ve işime gelen ekipmandan yanayım.
O ne garip tuşlara sahip klavye la?
Kasa komple 4800 e aldım. Şuan sadece ekran kartı 2200 e baktım en düşük fiyat sitelerde. İşlemci piyasada bile yok. Sadece Amazon tr de var o da 2480 TL. Bu haliyle ikisi 4680 yapiyo.Pek fazla oynamamıştır. 3 ay önce de çok farklı değildi.
Daktilo dostum ama switch leri çok güzel bir zahmet gaming klavyeO ne garip tuşlara sahip klavye la?![]()