Neler Yeni

İlk kez bira içien kişiye ne önerirsiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,258
İsim
a l p e r
carlsberg knk. bitane içersen bi işe yaramaz niye içtim bunu dersin. ikincide kafa çok azzzcık sallanır ve dilin açılır biriyle sohbet edesin gelir. fazlasına da gerek yok

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
volim baya karlı olmuşut geçen dönem %16 idi şimdi %6

2 bira içme etkisi veriyordu tatlyıdı 😋

KAANT10X

80+ Bronze
IX. Gençlik ve spor

A. Gençliğin korunması

Madde 58 – Devlet, istiklal ve Cumhuriyetimizin emanet edildiği gençlerin müsbet ilmin ışığında, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ve Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaç edinen görüşlere karşı yetişme ve gelişmelerini sağlayıcı tedbirleri alır.

Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır.

Anayasamızın ilgili hükmü çerçevesinde sayın forum yöneticileri ve amirlerini devlete bu konuda tedbir alması için yardım etmelerini umuyor ve bu tarz konularla buradaki genç kardeşlerimizin zehirlenmemesi için önlem alınmasını gerektiğini düşünüyorum.

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @Perfectshot06 @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 @B1L0

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tuborg Gold öneririm.

Vodka da iyidir, deneyebilirsin.

IMG_20240423_064521.jpg

Son düzenleme:

Omnissiah

80+ Bronze
Birayı alkolden saymam zira bünyeden midir nedir.Bira bana göre maden suyu ayarında bir meşrubat
Carlsberg Malaysia predicts challenging year ahead

The Semih

80+ Gold
içme felan demeyin sadece öneri istiyorum knklar ilk kez biri içicek birine ne önerirsiniz Tuborg gold daha mı az alkol oranı oluyor onda başlangıç için nasıl ?
Ben ilk içtiğimde tadı sirke gibi gelmişti tuborg sarı, kırmızı ve heineken hepsini denedim, sirke gibi tadı var damak zevkime uymuyor yani asla bağımlısı olmam.

Bu cümleme kızmayın fakat bira tamamen popülist kültür özentisi olmak istediğiniz için içtiğiniz bir içecek, ben kolayı sevmem fakat biranın yanında kolayı tercih ederim, hatta enerji içeceği iç daha iyi.

Diğer alkol ürünlerini hiç içmedim onlara yorum yapamıyorum dediklerim sadece bira için. Birayı sade içemiyorlar zaten yanında illa bir şey istiyorlar onlarda tadının berbat olduğunun farkında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,159
Üyeler
165,939
Son üye
METO0
Top Bottom