NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,989
tüh ya süresi geçti artık yarın sağolun.İşbankası mobilde yok bilgisayardan girince çıkıyor.
tüh ya süresi geçti artık yarın sağolun.İşbankası mobilde yok bilgisayardan girince çıkıyor.
Ben aldım 11 gibi, borsada olarak gözüküyor hâla işlem. Ne zaman düzelir bilginiz var mı?İşbankası mobilde yok bilgisayardan girince çıkıyor.
Tam olarak bilgim yok hocam yanlış bilgi vermek istemem.Ben aldım 11 gibi, borsada olarak gözüküyor hâla işlem. Ne zaman düzelir bilginiz var mı?
Ne kadar az lot o kadar değerli mantığı var borsada tarkim 100tl idi 550 oldu 1000e kadar yolu var deniyor ben almamistin katılım endeksi uygun olmadığı içinVereceği 3 lot![]()
ya çok insan girip sistemsel sorunlar olduğu için bu şekilde yaptılar ya da insanlar eşinin, dostunun, borsa hesabı olmayan akrabalarının üzerine sistem açıp çoklu hesap kullanıyorlar bunun bir nebze önüne geçmek için yapılmış olabilir.Bende mekag almak için ziraaten borsa hesabı açtım ilk defa para yatırıcaktım almak için ama minimum 2000tl yatırmamı istiyor bu yüzden yatıramıyorum neden çok saçma değil mi istediğim tutarı yatıramam , bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
Ama yinede bence saçma bir şey ben öğrenciyim ufaktan ufaktan yatırım yapmak istiyorum bir anda 2000 tl atabilicek bir bütçem yok yaniya çok insan girip sistemsel sorunlar olduğu için bu şekilde yaptılar ya da insanlar eşinin, dostunun, borsa hesabı olmayan akrabalarının üzerine sistem açıp çoklu hesap kullanıyorlar bunun bir nebze önüne geçmek için yapılmış olabilir.
Yapacak bir şey yok farklı bankalarda belki yoktur. Farklı bankalardan deneyebilirsiniz.Ama yinede bence saçma bir şey ben öğrenciyim ufaktan ufaktan yatırım yapmak istiyorum bir anda 2000 TL atabilicek bir bütçem yok yani
n kolaydan 450tl yatırdım.Bende mekag almak için ziraaten borsa hesabı açtım ilk defa para yatırıcaktım almak için ama minimum 2000tl yatırmamı istiyor bu yüzden yatıramıyorum neden çok saçma değil mi istediğim tutarı yatıramam , bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
Halkbank ve akbank var bende acaba hangisinde para sınırı yokturYapacak bir şey yok farklı bankalarda belki yoktur. Farklı bankalardan deneyebilirsiniz.
İkisinden de hesap açıp deneyebilirsiniz. Ben o bankaları bilmiyorum. Halka arzları ziraat üzerinden alıyorum. Diğer borsa işlemlerim için İnfo Yatırım kullanıyorum.Halkbank ve akbank var bende acaba hangisinde para sınırı yoktur
sağolasınız hocamİkisinden de hesap açıp deneyebilirsiniz. Ben o bankaları bilmiyorum. Halka arzları ziraat üzerinden alıyorum. Diğer borsa işlemlerim için İnfo Yatırım kullanıyorum.
Abi gözünü seveyim neyin katılım endeksine bakıyosun gir borcun varsa oraya verirsin benim gibi,Ne kadar az lot o kadar değerli mantığı var borsada tarkim 100tl idi 550 oldu 1000e kadar yolu var deniyor ben almamistin katılım endeksi uygun olmadığı için