crixallis31
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- crixallis31
Merhaba klavyemin altındaki memranı kaldırınca asetat olduğunu zannetiğim şeffaf malzeme üzerinde devre şablonu vardı devrede küçük bir çentik 1mm bile değil orayı onarırsam görünen o ki bütün sorunum hallolacak. O yol üzerindeki tek tuş hariç hepsi çalışıyor artık. Bunu tamir için bana öneriniz var mı? İnternette iletken kalem buldum ama fiyatları aşırı pahalı onun yerine daha ucuz olan carbon iletken boya
buldum birde biraz daha pahalı
buldum bunlar içerisinde asetat üzerine tutunup devreyi tamamlama işini görecek işe yarar bir şey var mıdır, bu tarz bir şey deneyen oldu mu? Sadece ben bu sorundan muzdarip değilim tanıdığım 2-3 kişi daha var laptoba usb klavye bağlamak zorunda kalmış durumu olmayan bir kaç tanıdığımda var deneyen bu konuda fikri olan varsa yardımcı olursa işe yararsa bunlardan birini alıp hem kendi hem arkadaşların sorunu çözerim diyordum.
Diğer Hırdavat Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer Hırdavat Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer Hırdavat Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Diğer Bilgisayar Yedek Parçaları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Arduino Ürünleri ve Setleri - n11
Arduino Ürünleri ve Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Arduino Ürünleri ve Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com