Öneri Membran klavye önerir misiniz?

Lenovo Legion klavyesi çok güzel. Geceleri oynadığım için sessiz olması ve basım hissiyatı çok iyi. Kaymaz taban ve tuşlar mükemmel. Rgb leri de 10 üzerinden 6 7 puan alır tavsiye ederim pişman olmazsın. Logitechi falan geç abi eğer masanda yer yoksa kesinliklie lenovoyu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlaveten 115 değerlendirme ile 4.9 puan almış olduğunu da göz ardı etme dostum
degerlendirecegim oneriniz icin tesekkurler

Ben bu modeli kullanıyorum, hatta şuan yanıtı da bu klavye ile yazıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir ürün, öneririm. Paranızın hakkını verir ama bir zaman sonra basım hissiyatı değişiyor söyleyeyim. İyi günler...

Logitech G213 güzeldir. Yorumlarda yazan diğer arkadaşlar gibi bir süre sonra bazı tuşlar basmamazlık yapıyor veya çift basıyor ancak Logitech ile iletişime geçtiğinizde size yeni klavye yolluyor aynı model veya bir üst modelinden. Örnek ben 1 yıl G213 kullandım fakat tuşlar basmamaya başlayınca Logitech ile iletişime geçip arızayı videolu şekilde gösterdim ve bana bu klavyeyi iade etmeden yeni klavye gönderdiler. Müşteri memnuniyeti anlamında Logitech cidden çok iyi klavye de iyi RGB güzel ayrıca sessiz olmasına rağmen mekanik hissini veriyor.

Ben de razer ornata chroma v2 kullanıyorum membran bi klavye ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ses olarak çok tatmin edici geldi bana ve biraz da sesli kabul etmek gerekirse ama ben bunu tercih ederek aldım.
Razerin müşteri hizmetleri oldukça iyi ingilizce istiyorlar yurtdışı ile iletişimde.
Corsair hs35 de çok sorun yaşadığım için corsair ürünlerden soğudum razere yöneldim fiyatını bilmiyorum şu an ama önerebileceğim bir klavye
Türkçe olanını aldım
Multimedya tuşları
Ayarlanabilir rgb (razer synapse ile )
Çok kaliteli bir bilek desteği
Tok kaliteli malzeme ile tercih sebebim oldu
20082A58-01ED-4594-8DAA-A378C0E291C3.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,888
Üyeler