Öneri Membran klavye önerir misiniz?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,278
Bütçe
500
350-500 tl arasi fp mekanik membran klavye önerir misiniz ?
bilek destegi ve medya kontrolcusu önceligim rgb olmasa da olur .

HyperX alloy Core

Logitech G213 Prodigy
Har hangi bir kronik falan sorunu var mı bilmiyorum Logitech olduğu için iyi olacağını düşünüyorum.

Hocam sizin bilginiz var mı?
Valla bizim arkadaşta var memnun.
Onu haricinde duymadım ben pek.

Logitech G213 Prodigy
Har hangi bir kronik falan sorunu var mı bilmiyorum Logitech olduğu için iyi olacağını düşünüyorum.

Hocam sizin bilginiz var mı?
Ben g213 kullanıyorum. Bir hafta önce 200 TL'ye aldım. Kronik sorunu var bende karşılaştım. Ü harfi basmıyor benim çoğu insanda da böyle yorumlar duymuştum, ama 200 TL olduğu için iade etmeyeceğim.

Bu ürünü almak isterseniz şuanda Mediamarkt şuanda 529TL. Multimedya tuşları, kısayol tuşları ve rgb özelliği mevcut.

350-500 TL arasi fp mekanik membran klavye önerir misiniz ?
bilek destegi ve medya kontrolcusu önceligim rgb olmasa da olur .
Lenovo Legion klavyesi çok güzel. Geceleri oynadığım için sessiz olması ve basım hissiyatı çok iyi. Kaymaz taban ve tuşlar mükemmel. Rgb leri de 10 üzerinden 6 7 puan alır tavsiye ederim pişman olmazsın. Logitechi falan geç abi eğer masanda yer yoksa kesinliklie lenovoyu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo Legion klavyesi çok güzel. Geceleri oynadığım için sessiz olması ve basım hissiyatı çok iyi. Kaymaz taban ve tuşlar mükemmel. Rgb leri de 10 üzerinden 6 7 puan alır tavsiye ederim pişman olmazsın. Logitechi falan geç abi eğer masanda yer yoksa kesinliklie lenovoyu al
İlaveten 115 değerlendirme ile 4.9 puan almış olduğunu da göz ardı etme dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,015
Üyeler
191,202
Son üye
Weil
Geri