Membran vs mekanik

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Beyler fps oyuncusuyum şu zamanıma kadar membran kullandım elimde logitech g105 var yükseltirsem g213 almayı düşünüyorum fakat mekanik klavye oyunlar için daha çok öneriliyor ama ben yatay tuşa alışığım tuşlar çok dik geliyor acaba yatay tuşlu mekanik klavye biliyor musunuz yoksa öyle bir ley yok mu red Switch olursa güzel olur bütçe şuan 300 çok yükseltemem ama 50tl için kaliteden de vazgeçemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler fps oyuncusuyum şu zamanıma kadar membran kullandım elimde logitech g105 var yükseltirsem g213 almayı düşünüyorum fakat mekanik klavye oyunlar için daha çok öneriliyor ama ben yatay tuşa alışığım tuşlar çok dik geliyor acaba yatay tuşlu mekanik klavye biliyor musunuz yoksa öyle bir ley yok mu red Switch olursa güzel olur bütçe şuan 300 çok yükseltemem ama 50tl için kaliteden de vazgeçemem
Bilek destekli olursa güzel olur ek olarak

Bilek destekli olursa güzel olur ek olarak
Membran al. Mekanikler pahalı

Membran al. Mekanikler pahalı
ya da mekanik hisli

Bilek destekli ucuz bir şey bende aryorum varsa

Mekanik pahalı ne demek? Mekanik olduğu için pahalı. Gamepowerın ürünleri var 300 e rahat alırsın. Ben metal tasarımı nedeniyle gamepower calypso aldım memnunum. Yoksa rgb klavye alıcaktım. Mekanik ile membran arasında kesinlikle fark var. Dediğin yatay hissi anlamadım ama oyun oynarken klavyede hiçbir sorun yok sadece yazı yazmak için alışman lazım ve her türlü daha hızlı yazıyorsun. Bilek desteği de mevcut.

Mekanik pahalı ne demek? Mekanik olduğu için pahalı. Gamepowerın ürünleri var 300 e rahat alırsın. Ben metal tasarımı nedeniyle gamepower calypso aldım memnunum. Yoksa RGB klavye alıcaktım. Mekanik ile membran arasında kesinlikle fark var. Dediğin yatay hissi anlamadım ama oyun oynarken klavyede hiçbir sorun yok sadece yazı yazmak için alışman lazım ve her türlü daha hızlı yazıyorsun. Bilek desteği de mevcut.
hangi switch var

Mekanik pahalı ne demek? Mekanik olduğu için pahalı. Gamepowerın ürünleri var 300 e rahat alırsın. Ben metal tasarımı nedeniyle gamepower calypso aldım memnunum. Yoksa RGB klavye alıcaktım. Mekanik ile membran arasında kesinlikle fark var. Dediğin yatay hissi anlamadım ama oyun oynarken klavyede hiçbir sorun yok sadece yazı yazmak için alışman lazım ve her türlü daha hızlı yazıyorsun. Bilek desteği de mevcut.
Neden gamepower alsın ? Bir sürü sorun yaşayan var.

Rampage myth var .Ben kullanıyorum.Ucuz mekanik klavye o da

Ama RGB değil .Eğer RGB manyağı isen seni üzer

Ama RGB değil .Eğer RGB manyağı isen seni üzer
Ha tabii ki ışıkları var ama RGB değil onu bil

Ben gamepower Saber kullanıyorum.
Gayet memnunum, öneririm.
Bence o fiyatlara G213 gibi membran klavyeler alınmaz.
yok sorun yaşayan var sorun şöyle yok böyle. o zaman klavye kulaklık almayın kardeşim razerden başlayın. Abdullah abinin videoları yetmiyor bi de uzun kullanım videoları var hala şöyle böyle diyorsunuz. Üründe bir sorun yok. Gamepower klavyeler gayet güzel.

Geri