Neler Yeni

Memleket partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    30

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

2mApoo

80+ Silver
Diğerleri gibi bir avuç soytarı
Sadece farklı görünme çabasında. İcraat yok maalesef :/

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
ben pozitif düşünüyorum diğer adayların yanında güzel bir alternatif

zafer:ümit özdağın camide atatürke hutbe okumayacakmısınız diye bağıra bağıra konuşup video çektirtmesi ve gençlerin yaptığı mizahları anlamayıp hakaret etmesi gözümden düşürdü

apk partisi: hiç bir şey diyemiyorum ama namaz kılıyor xD

chp: apk dan farksız koltuk sevdalısı kılıçdaroğlu seçim kaybetmeyr doymuyor

adını hatırlamadığım kitlesi az olan partiler ülkede onca sorun varken kapatılması gereken garip cemaatler oluşumlar varken gidip lgbt yasaklansın lgbt toplulukları kapatılsın gibi vaadler vermemiz aşırı saçma şu ülkeye dertsiz batılıların dertlerini getirmeyin gözünüzü seveyim mülteci sorunu var ekonomik sorunlar var açlık var intihar var depremlere dayanıksız binalar yanlış oluşumlar var biriniz çıkıp hocam bu böylede bu şekilde olmaz bunları bunları değişmek lazım diyen bir parti yok denilebilecek kadar az
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğerleri gibi bir avuç soytarı
Sadece farklı görünme çabasında. İcraat yok maalesef :/
katılıyorum ülkede o kadar parti var kafana uyuşana oyunu ver diyorlarda yok işte hocam parti falan yok ülkede kafamın uyuştuğu türkiyede üretimi olmayan spor ürünlerini tedarik eden insanlar oluyor üretim olmadığı için ama bu seferde pahalı oluyor insanlar ne adam akıllı hobi edinebiliyor nede adam akıllı sporunu yapıyor bu böyle gider ise sonumuz yaş insanlar aşırı cahil

dip not incede kötünün iyisi

2mApoo

80+ Silver
ben pozitif düşünüyorum diğer adayların yanında güzel bir alternatif

zafer:ümit özdağın camide atatürke hutbe okumayacakmısınız diye bağıra bağıra konuşup video çektirtmesi ve gençlerin yaptığı mizahları anlamayıp hakaret etmesi gözümden düşürdü

apk partisi: hiç bir şey diyemiyorum ama namaz kılıyor xD

chp: apk dan farksız koltuk sevdalısı kılıçdaroğlu seçim kaybetmeyr doymuyor

adını hatırlamadığım kitlesi az olan partiler ülkede onca sorun varken kapatılması gereken garip cemaatler oluşumlar varken gidip lgbt yasaklansın lgbt toplulukları kapatılsın gibi vaadler vermemiz aşırı saçma şu ülkeye dertsiz batılıların dertlerini getirmeyin gözünüzü seveyim mülteci sorunu var ekonomik sorunlar var açlık var intihar var depremlere dayanıksız binalar yanlış oluşumlar var biriniz çıkıp hocam bu böylede bu şekilde olmaz bunları bunları değişmek lazım diyen bir parti yok denilebilecek kadar az
Mesaj otomatik birleştirildi:

katılıyorum ülkede o kadar parti var kafana uyuşana oyunu ver diyorlarda yok işte hocam parti falan yok ülkede kafamın uyuştuğu türkiyede üretimi olmayan spor ürünlerini tedarik eden insanlar oluyor üretim olmadığı için ama bu seferde pahalı oluyor insanlar ne adam akıllı hobi edinebiliyor nede adam akıllı sporunu yapıyor bu böyle gider ise sonumuz yaş insanlar aşırı cahil

dip not incede kötünün iyisi
Konu açılmışken anlatim bugün rüyamda 14 Mayıstı ve oy vermeye gidiyordum :D . Baya baya çok erkenden kalkmıştım caddede yürüyodum okula doğru.
Artık sen düşün bilinçaltıma nasıl işlemişse rüyalarıma bile giriyor. Ve bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim Avrupa ve Amerika ülkelerindeki milletvekilleri , siyasiler ve politikacılar bile benim gördüğüm rüyayı görmüyolardır. Bak yaşıtım olan gençleri dahil etmiyorum bile :D
Birkaç aya sonumuz belli olacak hayırlısı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyi düşünüyorum.
Projeleri geniş 1 tarafa odaklanmış değil yani.Her yönde projesi bulunuyor

Deprem ile ilgili en çok ses yapan gene muharrem inceydi bana kalırsa açık sözlü biri. chp gibi hdp'nin arkasına girip övgüler yağdırmıyor.

yaptığı konuşmalarda haklı buluyorum kendisini

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
Doruk
Seçimi kazanabileceğini düşünmüyorum ayrıca bir anda Memleket ve İnce fanı olanlara da sorumdur neden Chpnin Cumhurbaşkanı adayıyken oy vermediniz? O zaman çok daha güçlü bir konumdaydı ve seçimi kazanması daha muhtemeldi.İster linçleyin ister hakaret edin şu an da 6’lı masa dışında oy atmak Erdoğanın kazanmasına yardım etmektir.6’lı masayı kimsenin öyle aşırı desteklediğini sanmıyorum ben dahil ama en yüksek oy potansiyeli 6’lı masada.Yüzde 1 lik oyun bile büyük önemi olan bir seçimde bu riski almaya gerek var mı?

Şahsi düşünceme gelecek olursak Muhalefet konumunda başarılı buluyorum

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Milliyetçi adamdan zarar gelmez aga

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
İster linçleyin ister hakaret edin şu an da 6’lı masa dışında oy atmak Erdoğanın kazanmasına yardım etmektir.6’lı masayı kimsenin öyle aşırı desteklediğini sanmıyorum ben dahil ama en yüksek oy potansiyeli 6’lı masada.Yüzde 1 lik oyun bile büyük önemi olan bir seçimde bu riski almaya gerek var mı?

Şahsi düşünceme gelecek olursak Muhalefet konumunda başarılı buluyorum
Seçim iki tur olacak Muharrem İnce ikinci turda Kılıçdaroğlu yani CHP'nin yanında olacak diye biliyorum.

Bu seçim bu iktidari göndermek lazım sonra da bu muhafeleti göndermek lazım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Açıkçası vaatleri yere basan (Yani hani şey gibi deği böyle doğuya beleş elektrik vaadi veren palyaço partisi'nin böyle vaatleri gibi) , planı ve programı olan ve şu standart siyasilikten az daha uzaklaşsa cidden desteklemekten çekinmeyeceğim iyi bir parti.
Katılmadığım fikirleri var ancak genel hatlarıyla iyi duran bir parti
Halen diyorum ama.
2. turda o Selahattin aşığı ve sizin anlayacağınız parti kalırsa paint resim çizmek bana mantıklı geliyor

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Muharrem İnce başarılı bence ama iktidara oynama ivmesini yakalayamadı. Başkan olsun isterim tabii ki ama mümkün değil şu an. Ben vericem diyenler hep CHP'ye verecek yine nasıl olsa seçilemez boş oy olmasın diye. Sandıkta işler çok değişiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,354
Üyeler
161,444
Son üye
umutokutan