ben pozitif düşünüyorum diğer adayların yanında güzel bir alternatifMemleket partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
katılıyorum ülkede o kadar parti var kafana uyuşana oyunu ver diyorlarda yok işte hocam parti falan yok ülkede kafamın uyuştuğu türkiyede üretimi olmayan spor ürünlerini tedarik eden insanlar oluyor üretim olmadığı için ama bu seferde pahalı oluyor insanlar ne adam akıllı hobi edinebiliyor nede adam akıllı sporunu yapıyor bu böyle gider ise sonumuz yaş insanlar aşırı cahilDiğerleri gibi bir avuç soytarı
Sadece farklı görünme çabasında. İcraat yok maalesef :/
Konu açılmışken anlatim bugün rüyamda 14 Mayıstı ve oy vermeye gidiyordum . Baya baya çok erkenden kalkmıştım caddede yürüyodum okula doğru.ben pozitif düşünüyorum diğer adayların yanında güzel bir alternatif
zafer:ümit özdağın camide atatürke hutbe okumayacakmısınız diye bağıra bağıra konuşup video çektirtmesi ve gençlerin yaptığı mizahları anlamayıp hakaret etmesi gözümden düşürdü
apk partisi: hiç bir şey diyemiyorum ama namaz kılıyor xD
chp: apk dan farksız koltuk sevdalısı kılıçdaroğlu seçim kaybetmeyr doymuyor
adını hatırlamadığım kitlesi az olan partiler ülkede onca sorun varken kapatılması gereken garip cemaatler oluşumlar varken gidip lgbt yasaklansın lgbt toplulukları kapatılsın gibi vaadler vermemiz aşırı saçma şu ülkeye dertsiz batılıların dertlerini getirmeyin gözünüzü seveyim mülteci sorunu var ekonomik sorunlar var açlık var intihar var depremlere dayanıksız binalar yanlış oluşumlar var biriniz çıkıp hocam bu böylede bu şekilde olmaz bunları bunları değişmek lazım diyen bir parti yok denilebilecek kadar az
Mesaj otomatik birleştirildi:
katılıyorum ülkede o kadar parti var kafana uyuşana oyunu ver diyorlarda yok işte hocam parti falan yok ülkede kafamın uyuştuğu türkiyede üretimi olmayan spor ürünlerini tedarik eden insanlar oluyor üretim olmadığı için ama bu seferde pahalı oluyor insanlar ne adam akıllı hobi edinebiliyor nede adam akıllı sporunu yapıyor bu böyle gider ise sonumuz yaş insanlar aşırı cahil
dip not incede kötünün iyisi
İyi düşünüyorum.Memleket partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tek olumlu diyebileceğim bu sözdip not incede kötünün iyisi
bu hükümet ile devam edersek sonumuz sıkıntı en azından bir kez olsun değişmesi lazım sonrasında daha genç yeni yüzler göreceğimize eminimTek olumlu diyebileceğim bu söz
Seçim iki tur olacak Muharrem İnce ikinci turda Kılıçdaroğlu yani CHP'nin yanında olacak diye biliyorum.İster linçleyin ister hakaret edin şu an da 6’lı masa dışında oy atmak Erdoğanın kazanmasına yardım etmektir.6’lı masayı kimsenin öyle aşırı desteklediğini sanmıyorum ben dahil ama en yüksek oy potansiyeli 6’lı masada.Yüzde 1 lik oyun bile büyük önemi olan bir seçimde bu riski almaya gerek var mı?
Şahsi düşünceme gelecek olursak Muhalefet konumunda başarılı buluyorum
Açıkçası vaatleri yere basan (Yani hani şey gibi deği böyle doğuya beleş elektrik vaadi veren palyaço partisi'nin böyle vaatleri gibi) , planı ve programı olan ve şu standart siyasilikten az daha uzaklaşsa cidden desteklemekten çekinmeyeceğim iyi bir parti.Memleket partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?