merhaba arkadaşlar mining yaparken ekran kartı vramleri ısınıyor. memory clocku -500 e çektiğim zaman mining hızında bir kaybım olmuyor. memory clocku düşürdüğüm zaman vramlerin ısınması azalır mı. cevap yazan herkese teşekkürler.
msi afterburner üzerinden ekran kartı sıcaklığına baktığımda 55-60 derecelerde oluyor fakat bu işlemde vram'ler ısındığı için onların sıcaklığı önemli fakat ekran kartımda VRAM sıcaklık sensörü bulunmadığı için onların sıcaklığını öğrenemiyorum. Uzun süre mining yaptığım zaman bilgisayar kapanıyor ve monitörde karıncalanma oluyor. Reset attığım zaman tekrar normal şekilde açılıyor. Bunun VRAM'lerin ısınmasından kaynaklanabileceğini söylediler. Ben de VRAM'leri soğutmanın yollarını arıyorum.ısınmadan kastın ne tam olarak kaç derecelere çıkıyor ? diğer ayarların ne ? hangi bellekler var ?
gpu 55-60 derecedeyken vramlerin sorun çıkartacak kadar ısınacağını sanmıyorum vram soğutması rtx 3080/3090 gibi yüksek modellerde oluyor daha çok. ayarlarında bi sıkıntı olma ihtimali de var bencemsi afterburner üzerinden ekran kartı sıcaklığına baktığımda 55-60 derecelerde oluyor fakat bu işlemde vram'ler ısındığı için onların sıcaklığı önemli fakat ekran kartımda VRAM sıcaklık sensörü bulunmadığı için onların sıcaklığını öğrenemiyorum. Uzun süre mining yaptığım zaman bilgisayar kapanıyor ve monitörde karıncalanma oluyor. Reset attığım zaman tekrar normal şekilde açılıyor. Bunun VRAM'lerin ısınmasından kaynaklanabileceğini söylediler. Ben de VRAM'leri soğutmanın yollarını arıyorum.
yarlarında nedir? Son cümlenizi anlayamadım kusura bakmayın.gpu 55-60 derecedeyken vramlerin sorun çıkartacak kadar ısınacağını sanmıyorum vram soğutması rtx 3080/3090 gibi yüksek modellerde oluyor daha çok. yarlarında bi sıkıntı olma ihtimali de var bence
ayarlarında yazmak istemiştim hızlı yazarken arada kaynamışyarlarında nedir? Son cümlenizi anlayamadım kusura bakmayın.
kaç mh/s alıyorsun bu ayarlar ile ? bir de önceki sorun çıkartan ayarlarını atar mısın ? ben kendi micron bellekli EVGA 2060S deAlıntıyı görüntüle
Msi Afterburner ayarlarım şuanda bu şekilde bundan önce farklı ayarlarda kullandığımda anlattığım sorunu yaşadım. Bu ayarlarda daha birkaç saattir çalışıyor.