memory clock'u düşürmek

Apo132

80+
Reaksiyon skoru
30
merhaba arkadaşlar mining yaparken ekran kartı vramleri ısınıyor. memory clocku -500 e çektiğim zaman mining hızında bir kaybım olmuyor. memory clocku düşürdüğüm zaman vramlerin ısınması azalır mı. cevap yazan herkese teşekkürler.

core clock değeri -502, memory clock değeri -502'de

ısınmadan kastın ne tam olarak kaç derecelere çıkıyor ? diğer ayarların ne ? hangi bellekler var ?

ısınmadan kastın ne tam olarak kaç derecelere çıkıyor ? diğer ayarların ne ? hangi bellekler var ?
msi afterburner üzerinden ekran kartı sıcaklığına baktığımda 55-60 derecelerde oluyor fakat bu işlemde vram'ler ısındığı için onların sıcaklığı önemli fakat ekran kartımda VRAM sıcaklık sensörü bulunmadığı için onların sıcaklığını öğrenemiyorum. Uzun süre mining yaptığım zaman bilgisayar kapanıyor ve monitörde karıncalanma oluyor. Reset attığım zaman tekrar normal şekilde açılıyor. Bunun VRAM'lerin ısınmasından kaynaklanabileceğini söylediler. Ben de VRAM'leri soğutmanın yollarını arıyorum.

msi afterburner üzerinden ekran kartı sıcaklığına baktığımda 55-60 derecelerde oluyor fakat bu işlemde vram'ler ısındığı için onların sıcaklığı önemli fakat ekran kartımda VRAM sıcaklık sensörü bulunmadığı için onların sıcaklığını öğrenemiyorum. Uzun süre mining yaptığım zaman bilgisayar kapanıyor ve monitörde karıncalanma oluyor. Reset attığım zaman tekrar normal şekilde açılıyor. Bunun VRAM'lerin ısınmasından kaynaklanabileceğini söylediler. Ben de VRAM'leri soğutmanın yollarını arıyorum.
gpu 55-60 derecedeyken vramlerin sorun çıkartacak kadar ısınacağını sanmıyorum vram soğutması rtx 3080/3090 gibi yüksek modellerde oluyor daha çok. ayarlarında bi sıkıntı olma ihtimali de var bence

gpu 55-60 derecedeyken vramlerin sorun çıkartacak kadar ısınacağını sanmıyorum vram soğutması rtx 3080/3090 gibi yüksek modellerde oluyor daha çok. yarlarında bi sıkıntı olma ihtimali de var bence
yarlarında nedir? Son cümlenizi anlayamadım kusura bakmayın.

Adsız.png

Msi Afterburner ayarlarım şuanda bu şekilde bundan önce farklı ayarlarda kullandığımda anlattığım sorunu yaşadım. Bu ayarlarda daha birkaç saattir çalışıyor.
karıncalanma da bu şekilde oluyor.

Ekler

• 20210413_143904 (1).jpg
    20210413_143904 (1).jpg
    2.7 MB · Hit: 67
Alıntıyı görüntüle
Msi Afterburner ayarlarım şuanda bu şekilde bundan önce farklı ayarlarda kullandığımda anlattığım sorunu yaşadım. Bu ayarlarda daha birkaç saattir çalışıyor.
kaç mh/s alıyorsun bu ayarlar ile ? bir de önceki sorun çıkartan ayarlarını atar mısın ? ben kendi micron bellekli EVGA 2060S de
GPU Clock : 1465MHz(780mv)
Memory Clock : +1000
Power Limit : %70
ayarlarıyla mining yapıyordum 120w tüketim ile 43 mh/s civarı alıyordum fan %60 sabitti ekran kartı 45 derece falandı

Az önce attığım ayarlar ile 38mh/s alıyorum. daha önceki ayarlarımda 42-43 mh/s civarı alıyordum o ayarlarım da bu şekildeydi.

Ekler

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    328.1 KB · Hit: 77
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,389
Üyeler
190,742
Son üye