Atalaycelik
80+
Dahası
Selamlar , çift ve farklı ramlermi kullanıyorsunuzMemory_management mavi ekranı yedim. Dump dosyası ekte. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dediğiniz gibi yaptım. Tekrar sorun olursa yazarım teşekkürler.Tek RAM olarak açarsan sorun çıkmaz ama çift ram kullanacaksan da RAM leri çıkart silgi ile hafif sil (oksitlenme belki vardır) sonrasında yerlerini değiştir ve 3200 mhz ise 3000 mhz e ayarla bios tan ve öyle dene.
Yaratır tabii ki, ramleri garantiye gönderin. Sıfırı ile değişim sağlansın. Aynı durum ile karşılaştım yeni ram aldım sıkıntısız kullanıyorum şu anda.Dün memtest86 ile test yaptım sadece 1 error buldu. Bu sıkıntı yaratır mı?
Ramleri yurtdışından aldım. Garanti olayı biraz sıkıntı benim için muhtemelen yeni almam gerekicek o zaman.Yaratır tabii ki, ramleri garantiye gönderin. Sıfırı ile değişim sağlansın. Aynı durum ile karşılaştım yeni ram aldım sıkıntısız kullanıyorum şu anda.
Hocam garanti işini araştırın, ramler biri ya da ikisi arızalı olduğunda bu şekilde oluyor.Ramleri yurtdışından aldım. Garanti olayı biraz sıkıntı benim için muhtemelen yeni almam gerekicek o zaman.