Olabilir onu kaldırın öyle deneyin eğer hala varsa ramini iade et veya garantiye gönderTest 8 de hata verdi hız aşırtma yaptığım için mi oldu sizce?
Xmp profilini de kaldırıp default ayarlarda deniyorumOlabilir onu kaldırın öyle deneyin eğer hala varsa ramini iade et veya garantiye gönder
1.35v 3466mhz cl15Hızaşırtma ayarlarınız?
Reis bende de Ramler 3200 MHz sabit olarak çalıştırmakta zorluk çekiyordum. Bir gün çalıştırsam ertesi gün ramleri reset atıyordu, Corsair ile iletişime geçtim, anakart sorunu denildi, sürekli bir şeyler deniyoruz bu sorunu çözmek için ama işin diğer yanı Memtest ile test yaptım 3 kere hata yok daha sonra bir daha yaptım 70 hata buldu, Corsair ile iletişime geçtim, BIOS sıfırlayıp tekrar test edin dedi ve ettim sorun yok üstüne 6 kez daha, tek tek, her ikisi aynı anda olacak şekilde test ettim sorun bulmadı. Niye böyle oldu ki? Garanti göndersem şimdi onlarda test eder geri gönderir boşuna beklerim. Corsair Vengance RGB Pro - MSI B550 - A ProOlabilir onu kaldırın öyle deneyin eğer hala varsa ramini iade et veya garantiye gönder
Ramlerin xmp ile 3200 mhz mi çalışıyorReis bende de Ramler 3200 MHz sabit olarak çalıştırmakta zorluk çekiyordum. Bir gün çalıştırsam ertesi gün ramleri reset atıyordu, Corsair ile iletişime geçtim, anakart sorunu denildi, sürekli bir şeyler deniyoruz bu sorunu çözmek için ama işin diğer yanı Memtest ile test yaptım 3 kere hata yok daha sonra bir daha yaptım 70 hata buldu, Corsair ile iletişime geçtim, BIOS sıfırlayıp tekrar test edin dedi ve ettim sorun yok üstüne 6 kez daha, tek tek, her ikisi aynı anda olacak şekilde test ettim sorun bulmadı. Niye böyle oldu ki? Garanti göndersem şimdi onlarda test eder geri gönderir boşuna beklerim. Corsair Vengance RGB Pro - MSI B550 - A Pro
Pardon 1.42v vermişim hemen stok ayarlara indireyim yakmayayımHızaşırtma ayarlarınız?
Ramler XMP açık kapalı fark etmez 3200 MHz açılmıyor, üst üste deneye deneye bir süre sonra açılıyor ama ertesi gün OC hatası veriyor(XMP kapalıysa, açık ise görüntü gelmiyor, BIOS sıfırlamak zorunda kalıyorum.) Msi ile bunca zamandır yaptıklarımızda şu anlık 2800 MHz olarak sorunsuz kesintisiz çalıştırabildik. Daha ne yapacağız artık bilmiyorum.Ramlerin xmp ile 3200 mhz mi çalışıyor
oc genie açık mı pekiRamler XMP açık kapalı fark etmez 3200 MHz açılmıyor, üst üste deneye deneye bir süre sonra açılıyor ama ertesi gün OC hatası veriyor(XMP kapalıysa, açık ise görüntü gelmiyor, BIOS sıfırlamak zorunda kalıyorum.) Msi ile bunca zamandır yaptıklarımızda şu anlık 2800 MHz olarak sorunsuz kesintisiz çalıştırabildik. Daha ne yapacağız artık bilmiyorum.
1.42 hiçbir şey. Ben 1.5v civarı veriyorum.Ramlerin xmp ile 3200 mhz mi çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon 1.42v vermişim hemen stok ayarlara indireyim yakmayayım
hangi çip1.42 hiçbir şey. Ben 1.5v civarı veriyorum.
Hynix CJR. 3733 cl16.hangi çip
Bende b-die var 3466 cl16 da çalıştırdım ondan sonra elle 15 yaptım 3600 deneyince boot etmiyor sistem kendini ama tabikide pcb kalitesi ve tasarımı çok fark ediyorHynix CJR. 3733 cl16.
Hangi markanın b-die' ıBende b-die var 3466 cl16 da çalıştırdım ondan sonra elle 15 yaptım 3600 deneyince boot etmiyor sistem kendini