ca.s
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,375
RAMlerin part numaraları aynı görünüyor yani aynı RAM eski ve yeni olanlar. Ama sana söylemeden takmaları yanlış. Sen belki RAM yükseltmek istemeyecektin bunu sana sorup yapmaları lazımdı. Memtest'te donma olmaz. Bazen devam etmiyormuş gibi görünebilir ama test devam ediyordur. Donma olduğuna emin misiniz? Memtest testini tekrar yapın ama sonuna kadar bekleyin test tamamlansın. Birkaç saat sürebilir tamamen bitmesi o yüzden sabırlı olun. Memtest'i de windows üzerinden yapmak yerine USB'ye yazıp bilgisayar açılırken USB'yi seçin ve öyle tarama yapmasına bırakın.Benden iki ram parası almadılar tek ram aldılar ama benden habersiz üzerindeki orijinal ram çıkarıp bunu takmış olmaları beni korkuttu iki tane çakma ram takmış olabirlermi diye çünkü bana söylemeden yaptılar gizli yaptılar benden memtest64 de 7 dk test yaptım sorun çıkmadı ama iki kez donup ekran siyah olup açıldı devam etti ama ram denetleme işini bırakamadı şu da saçma geldi bana neden iki tane sözde sıfır ram taktiklarini söylüyorlar benim ikici el olan PC ram alıp bu bana iki tane sıfır ram taktılar ve hiçbir fazladan para almadan bunu yapmaları kafamı daha çok karıştırdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama dediğiniz gibi neden fazladan 1 RAM taksınlar ilginç gerçekten. Siz bir testi yapın ve sonuca göre bir daha yazın.
Memtest USB'si hazırlamayı bilmiyorsan internetten bak bir sürü videosu var.
Sen memtest86'yı USB'den tam çalıştır bitmesini bekle bir test yap böyle. Sonucu da paylaş.Benden iki ram parası almadılar tek ram aldılar ama benden habersiz üzerindeki orijinal ram çıkarıp bunu takmış olmaları beni korkuttu iki tane çakma ram takmış olabirlermi diye çünkü bana söylemeden yaptılar gizli yaptılar benden memtest64 de 7 dk test yaptım sorun çıkmadı ama iki kez donup ekran siyah olup açıldı devam etti ama ram denetleme işini bırakamadı şu da saçma geldi bana neden iki tane sözde sıfır ram taktiklarini söylüyorlar benim ikici el olan PC ram alıp bu bana iki tane sıfır ram taktılar ve hiçbir fazladan para almadan bunu yapmaları kafamı daha çok karıştırdı
Kafamı karıştıran şey bunu bana söylemeden gizli yapmış olmaları ve bunu kendim farkedince kötü oldum yada iki tane sıfır ram takıp bendeki ikinci el ram çıkarıp kendileri almış üzerine fazla para istemleri gerekken hiçbirsey istemediler hatta öğrenciyim diyince indirim yaptılar ve verdikleri ürün 2 yıl garantisi olduğunu söylediler fatura da kesildi adıma ama sadece 1 tane ram üzeriden fatura kesildi tek onun parası ödediğim için
Söylediğim gibi Windows bellek tanımlayıcı yaptığım da hiçbir hata almadın memtest64 de ise 7 dk içinde iki kez dondu ekran kararıp geldi ama bellek tarama işine devam etti kapanma olmadı
İlk başta ben kendim takacağım sandıkları için ram direkt vermişlerdi resmini çektim bu şekilde taktiklari ram büyük ihtimalle
Son düzenleme: