Memur Babaların Özellikleri.

Benim rahmetli acayip tutumluydu. Zamanında fiyat/performans tabiri yokken fiyatın performansını sonuna kadar kullanırdı. İyi ki benim babamdı. Allah ondan razı olsun. :)

Her zaman göreve giderler ne zaman gelir ekleri belli olmaz ve hep yarım saate ordayım diyip çok geç gelirler. 😔(polisler olarak dedim)

Eveeeet yine canım sıkıldı ve aklıma ''Memur Babalar" belgeseli yapmak geldi😀.Siz yazdıkça ben konuya ekliyicem. İlk ben başlıyorum:
-Teknolojiye bu kadar para vermeye her zaman karşılardır.
Devamını bekliyorum.
@krldogukan:Açık ışık görünce: Işıkları kapat ev şükrü saraçoğlu na döndü diyebilirler.
@AprnHaci:polis ise gizlilik namına bir şey yoktur.
@Yusuf Yıldırım:Class adamlardır,kitap okumak ve özellikle üst yaşlarda PC de vakit geçirmek en sevdikleri aktivitedir.
@Mergen:Bilgileri NASA dan daha doğrudur.Asla yanılmazlar.
ağzın biraz hayır açsın

Eveeeet yine canım sıkıldı ve aklıma ''Memur Babalar" belgeseli yapmak geldi😀.Siz yazdıkça ben konuya ekliyicem. İlk ben başlıyorum:
Devamını bekliyorum.
@krldogukan:Açık ışık görünce: Işıkları kapat ev şükrü saraçoğlu na döndü diyebilirler.
@Yusuf Yıldırım:Class adamlardır,kitap okumak ve özellikle üst yaşlarda PC de vakit geçirmek en sevdikleri aktivitedir.
yanlış bilgiler benim babam kimya öğretmeni kitap falan da yazıyor ama pc bağımlısı :D internetten çıkamıyor adam boş zamanında :D

Tam memur değildir o. Kuruyemişçi, kıyafet butiği gibi bir dükkana ortaktır.
Yok canım.Denetimli Serbestlik Uzman Öğretmen.Ama haklı olabilirsin dayımın baharat dükkanı var.Hep orada takılıyor.😀

Devamını bekliyorum.
Asker ise saat gibi dakiktir.

Her zaman göreve giderler ne zaman gelir ekleri belli olmaz ve hep yarım saate ordayım diyip çok geç gelirler. 😔(polisler olarak dedim)
aynen reis benim de babam polis hep yarım saate ordayım derdi yada bazen siz yiyin ben geç gelicem derdi :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri