ağzın biraz hayır açsınEveeeet yine canım sıkıldı ve aklıma ''Memur Babalar" belgeseli yapmak geldi.Siz yazdıkça ben konuya ekliyicem. İlk ben başlıyorum:
-Teknolojiye bu kadar para vermeye her zaman karşılardır.
Devamını bekliyorum.
@krldogukan:Açık ışık görünce: Işıkları kapat ev şükrü saraçoğlu na döndü diyebilirler.
@AprnHaciolis ise gizlilik namına bir şey yoktur.
@Yusuf Yıldırım:Class adamlardır,kitap okumak ve özellikle üst yaşlarda PC de vakit geçirmek en sevdikleri aktivitedir.
@Mergen:Bilgileri NASA dan daha doğrudur.Asla yanılmazlar.
Üstad güzel bir şey yazda ekleyelim.ağzın biraz hayır açsın
Benimki bir hızlı sürüyor var ya tek rakibimiz THY.70 ile en sol şeritte giderler.
yanlış bilgiler benim babam kimya öğretmeni kitap falan da yazıyor ama pc bağımlısıEveeeet yine canım sıkıldı ve aklıma ''Memur Babalar" belgeseli yapmak geldi.Siz yazdıkça ben konuya ekliyicem. İlk ben başlıyorum:
Devamını bekliyorum.
@krldogukan:Açık ışık görünce: Işıkları kapat ev şükrü saraçoğlu na döndü diyebilirler.
@Yusuf Yıldırım:Class adamlardır,kitap okumak ve özellikle üst yaşlarda PC de vakit geçirmek en sevdikleri aktivitedir.
Tam memur değildir o. Kuruyemişçi, kıyafet butiği gibi bir dükkana ortaktır.Benimki bir hızlı sürüyor var ya tek rakibimiz THY.
Yok canım.Denetimli Serbestlik Uzman Öğretmen.Ama haklı olabilirsin dayımın baharat dükkanı var.Hep orada takılıyor.Tam memur değildir o. Kuruyemişçi, kıyafet butiği gibi bir dükkana ortaktır.
Bak işte nasıl biliyorumYok canım.Denetimli Serbestlik Uzman Öğretmen.Ama haklı olabilirsin dayımın baharat dükkanı var.Hep orada takılıyor.![]()
Asker ise saat gibi dakiktir.Eveeeet yine canım sıkıldı ve aklıma ''Memur Babalar" belgeseli yapmak geldi.Siz yazdıkça ben konuya ekliyicem. İlk ben başlıyorum:
Devamını bekliyorum.
aynen reis benim de babam polis hep yarım saate ordayım derdi yada bazen siz yiyin ben geç gelicem derdiHer zaman göreve giderler ne zaman gelir ekleri belli olmaz ve hep yarım saate ordayım diyip çok geç gelirler.(polisler olarak dedim)