Neler Yeni

Mendebur Lemur 12.000 TL R5 5500 RX 6600 sistem.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,083
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kasa ve PSU daha iyi bir şey olsaydı aslında bu fiyata da alınabilirdi.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
i5 11400f li ve biraz daha uygun olsaymış iyi olurmuş
Bu arada kasa+psu herhalde firmaya beleş geliyor. Adını zanını duymadığım marka. Oradan çık 1.200TL küsür. Onun yerine tak rx6600xt. Madem kampanyalı sistem yapıyorsun kazancın düşücek. Bin tl kazanıyorsan normal sistemlerden, bu sistem kampanyalı olduğu için 500tl kazan. Firmaya da güvenemedim. Fiyatları eskiden çok uygundu. Şimdi bilinmeye başladıkça fiyatları arttırıyorlar. Öteki sistemlerini incelerseniz, AMD'nin yeni çıkardı en kötü işlemciler hep ucuz f/p ürünlerinde kullanılmış. Firmayı karalamak istemiyorum da neden ismin bilindikçe,reklamın yapıldıkça fiyatları arttırıyorsun ki? Abdullah demişti stoklar artacak fiyatlar ucuzlayacak diye. Ekran kartı fiyatları düştü ve sitedeki çoğu ürünün fiyatı eskiye nazaran(1-2 ay öncesine kadar) daha da pahalılaştı.

Kasa ve PSU daha iyi bir şey olsaydı aslında bu fiyata da alınabilirdi.

Bu arada Abdullah reisin dediği gibi bu üç işlemciden (Ryzen 3 4100, Ryzen 5 4500, Ryzen 5 5500) uzak durun demiş. Videoyu izleyenler bilir. Sistemde onu kullanıyorlar. Dediklerine katılıyorum. İşlemci seçimide olmamış. Anakart 4.0 destekli intel işlemci ile alınsa daha uyguna denk gelebilirdi.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,083
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Anakart 4.0 destekli intel işlemci ile alınsa daha uyguna denk gelebilirdi.
12400F + H610 + RX 6600 + düzgün kasa, PSU kullanılsaydı ve fiyatı 10.999 TL olsaydı sistem gerçekten iyi olurdu.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
İşlemci+Anakart seçimi niye diye soran olursa;

Videodaki oyun testlerine bakın. Tebilon sitesi üzerinden konuşuyorum.

Ryzen 5 5500 Fiyat= 2.832TL
i3 12100F= 2.125TL
Neden bunları koymuyorsun, fiyatı daha da düşürmüyorsun? Hem ucuz hem taş gibi sistem ortaya çıkardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,937
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Pahalı abi.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Lemurun kanalına yorum yaptım. Yukarıda yazdıklarımı özetle yazdım. Millet bir linçlemiş beni :) anlatamam. Daha iyi sistemler satıldı. Tekrar satılabilir mi? Evet satılabilir. Bu yüzden bu sistemi almayın ve daha iyi bir sistem bekleyin. Neden kötü olduğunu yazdım. "Kardeeeşşş bu fiyata bu sisteem nerde buldun bu fiyata senn" Bu tarz yorumlar var. Düşünceleriniz neler arkadaşlar çok merak ettim. :unsure:

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Lemurun kanalına yorum yaptım. Yukarıda yazdıklarımı özetle yazdım. Millet bir linçlemiş beni :) anlatamam. Daha iyi sistemler satıldı. Tekrar satılabilir mi? Evet satılabilir. Bu yüzden bu sistemi almayın ve daha iyi bir sistem bekleyin. Neden kötü olduğunu yazdım. "Kardeeeşşş bu fiyata bu sisteem nerde buldun bu fiyata senn" Bu tarz yorumlar var. Düşünceleriniz neler arkadaşlar çok merak ettim. :unsure:
komedi.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Yok usta. Bu foruma yazacaksın geçeceksin. Forumda anlayışsız adam yok çok şükür. Amacım şuydu. Bu tarz sistemi almayın ki daha iyi sistemler getirsinler. Millete satarsa böyle sistemi saatler içinde adam der ki " elimizde ne kadar satamadığımız mal varsa ekle kampanyalı diye satın" der geçer.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
dont feed the trolls. çok beğendilerse satın alsınlar kaç saat oldu stokta var hala. İyi bir sistem olsa 30dk dayanmazdı

Top Bottom