Neler Yeni

Mendebur Lemur 12.000 TL R5 5500 RX 6600 sistem.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Dr Luciano
5600 olsa neyse. bu fiyata alınmaz. anakart ta b550 olmalı artık.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Adama yazıyorum pcı exprest 4.0 olması lazım sistemin diye. Fiyatı onu gerektiriyor çünkü. Adam diyor ki; "Fiyat performans sistemi alacak adam ona mı bakacak diyor?" Kendin toplasan daha iyisini daha uyguna toplarsın.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Adama yazıyorum pcı exprest 4.0 olması lazım sistemin diye. Fiyatı onu gerektiriyor çünkü. Adam diyor ki; "Fiyat performans sistemi alacak adam ona mı bakacak diyor?" Kendin toplasan daha iyisini daha uyguna toplarsın.
6600 pci 3.0 sıkıntı biraz

JohnSnow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ömer yıldız
Facebook
ikranur624
3060 ekran kartı olsa super olurmus

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Lemurun kanalına yorum yaptım. Yukarıda yazdıklarımı özetle yazdım. Millet bir linçlemiş beni :) anlatamam. Daha iyi sistemler satıldı. Tekrar satılabilir mi? Evet satılabilir. Bu yüzden bu sistemi almayın ve daha iyi bir sistem bekleyin. Neden kötü olduğunu yazdım. "Kardeeeşşş bu fiyata bu sisteem nerde buldun bu fiyata senn" Bu tarz yorumlar var. Düşünceleriniz neler arkadaşlar çok merak ettim. :unsure:
Ben yorumlarda bilerek tartışmaya gidiyorum. Hele Unlostçular favorilerim. Unlost yaptıysa iyidir diyorlar alıyorlar :D 1 2 haftada şu forumda takılsa ben ona söz de veriyorum daha iyisini toplarım. Kimseye körü körüne inanmayın. Sistemi aldıktak sonra bir bakmışsın daha ucuza daha güçlüsü var. Ben de bunları ayıklamak için kendi markamı açıcam. İzoly , TurboX gibi olucam. Hedef belli

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Ben yorumlarda bilerek tartışmaya gidiyorum. Hele Unlostçular favorilerim. Unlost yaptıysa iyidir diyorlar alıyorlar :D 1 2 haftada şu forumda takılsa ben ona söz de veriyorum daha iyisini toplarım. Kimseye körü körüne inanmayın. Sistemi aldıktak sonra bir bakmışsın daha ucuza daha güçlüsü var. Ben de bunları ayıklamak için kendi markamı açıcam. İzoly , TurboX gibi olucam. Hedef belli
bunlara zaman harcamaya değmez.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Hiç uğraşma onlarla. Boşver direk. Yorumlara bakmıyorum bile şuan. Yesinler birbirlerini.

ysfgkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Can Gökraş
Ekmek Çarpsın foruma girip okumasam alıyordum. Abdullah bize bu fiyatın hakettiği sistemi (DA' ya özel) paylaşsan da biz de bi alsak da yüzümüz gülse bee.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
geçen gaming gendeki rx6600xt'li sistem daha iyiydi

sczophren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Nasıl fiyatı çok uygun diyebiliyorlar bu sisteme bilmiyorum. Ekran kartı pahalı iken farklı bir yayıncı bu sistemi 9.999'e çıkardı. ekran kartı düştü ancak fiyatı 12.000 olarak ucuz dıyorlar. 6k ekran kartı 6k alt kasa toplayınca da tek tek boyle edıyor zaten :)

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Ekmek Çarpsın foruma girip okumasam alıyordum. Abdullah bize bu fiyatın hakettiği sistemi (DA' ya özel) paylaşsan da biz de bi alsak da yüzümüz gülse bee.
almamışsın iyi ki.

Top Bottom