6600 pci 3.0 sıkıntı birazAdama yazıyorum pcı exprest 4.0 olması lazım sistemin diye. Fiyatı onu gerektiriyor çünkü. Adam diyor ki; "Fiyat performans sistemi alacak adam ona mı bakacak diyor?" Kendin toplasan daha iyisini daha uyguna toplarsın.
Ben yorumlarda bilerek tartışmaya gidiyorum. Hele Unlostçular favorilerim. Unlost yaptıysa iyidir diyorlar alıyorlar 1 2 haftada şu forumda takılsa ben ona söz de veriyorum daha iyisini toplarım. Kimseye körü körüne inanmayın. Sistemi aldıktak sonra bir bakmışsın daha ucuza daha güçlüsü var. Ben de bunları ayıklamak için kendi markamı açıcam. İzoly , TurboX gibi olucam. Hedef belliLemurun kanalına yorum yaptım. Yukarıda yazdıklarımı özetle yazdım. Millet bir linçlemiş beni anlatamam. Daha iyi sistemler satıldı. Tekrar satılabilir mi? Evet satılabilir. Bu yüzden bu sistemi almayın ve daha iyi bir sistem bekleyin. Neden kötü olduğunu yazdım. "Kardeeeşşş bu fiyata bu sisteem nerde buldun bu fiyata senn" Bu tarz yorumlar var. Düşünceleriniz neler arkadaşlar çok merak ettim.
bunlara zaman harcamaya değmez.Ben yorumlarda bilerek tartışmaya gidiyorum. Hele Unlostçular favorilerim. Unlost yaptıysa iyidir diyorlar alıyorlar 1 2 haftada şu forumda takılsa ben ona söz de veriyorum daha iyisini toplarım. Kimseye körü körüne inanmayın. Sistemi aldıktak sonra bir bakmışsın daha ucuza daha güçlüsü var. Ben de bunları ayıklamak için kendi markamı açıcam. İzoly , TurboX gibi olucam. Hedef belli
Hiç uğraşma onlarla. Boşver direk. Yorumlara bakmıyorum bile şuan. Yesinler birbirlerini.Ben yorumlarda bilerek tartışmaya gidiyorum. Hele Unlostçular favorilerim. Unlost yaptıysa iyidir diyorlar alıyorlar 1 2 haftada şu forumda takılsa ben ona söz de veriyorum daha iyisini toplarım. Kimseye körü körüne inanmayın. Sistemi aldıktak sonra bir bakmışsın daha ucuza daha güçlüsü var. Ben de bunları ayıklamak için kendi markamı açıcam. İzoly , TurboX gibi olucam. Hedef belli