MentalUP Zeka Oyunu Satın Alınır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Türk Telekom un arkasında olduğu yıllık 180 lira olan bu uygulama satın alınır mı? Aylığa vurduğumuzda 15 lira. Sizce 150+ zeka oyunu, spor hareketleri için verilir mi ? Hizmet 4-13 yaş çocuklar için uygun. 3 kişilik aile paketi 180 lira. Kardeşime yeğenime ve yeğenime almayı planlıyorum.

Türünün en iyilerinden diye biliyorum.

Ortaokulda birkaç kişilik grup toplamışlardı "up" adı altında orada 2 seneye yakın kullandım onun dışında ortaokulda özeldi kullandırtmıslardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortaokulda birkaç kişilik grup toplamışlardı "up" adı altında orada 2 seneye yakın kullandım onun dışında ortaokulda özeldi kullandırtmıslardı.
Kullanışlı olabilir çocuklar için ama uğraştırıcı diye hemen sıkılmıştım ben çocuktan çocuğa değişir 180tl çok bir para değil 2023 te alabilirsiniz bence.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanışlı olabilir çocuklar için ama uğraştırıcı diye hemen sıkılmıştım ben çocuktan çocuğa değişir 180tl çok bir para değil 2023 te alabilirsiniz bence.
Geliştirdi mi sizi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,284
Üyeler
187,176
Son üye
Wolfwhite2
Geri