Odama internet ulaşmadığından zamanında bu cihazı almıştım https://www.hepsiburada.com/tp-link...access-point-ve-menzil-genisletici-p-BD302580 ama evde internet 70 mbps bu alet ise bana 4 mbps veriyor deliricem ne almalıyım
eğer modemin 2.4Ghz ise Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal güçlendirici alabilirsin. bizim yazlık sitede ve (açık havada) yaklaşık 20-25 metre ileride kafeteryanın beleş interneti var. normalde sinyal alabilmek için kafeye gitmen gerekiyor. ben zamanında 120tlye aldım. evde beleş internetim var. bunu bile o internetle yazıyorum. güvenle alabilirsin cidden çok iyi.Odama internet ulaşmadığından zamanında bu cihazı almıştım https://www.hepsiburada.com/tp-link...access-point-ve-menzil-genisletici-p-BD302580 ama evde internet 70 mbps bu alet ise bana 4 mbps veriyor deliricem ne almalıyım
evet maalesef çok rahatsız ediyor bu nedir yaHocam böyle aletlerde ya yüksek parayı gözden çıkaracaksınız yada bu hıza katlanacaksınız ancak hız bana çok düşük geldi, belirli ölçüde hız düşüşü olur ancak bu hız düşüşü çok fazla.
cihaz modemden gücü çok güçlü aldığını söylüyor ben de cihaza hayli yakınım ama olmuyor çok berbat bir hız veriyorBu tarz cihazlar hakkında pek bilgim yok
Bu cihaz modeminizden gelen sinyali az alıyor olabilir
Bilgisayarınız bu cihaza uzak kalıyor olabilir
Cihaz arızalı olabilir
evet deneyeceğim şansımı teşekkürlertek sorunu, eğer cafe gibi bir mekanın (ki sitenin kafesi kapalı motorla evlere hizmet yapıyor ama zam yaptı duygusuz. 2.5lt fanta 10tl). kafe gibi bir mekanın yani aşırı yoğun ve sağlıksız bir internet bağlantısı olan bir yer ise bu cihaz pek düzgün çalışmayabilir. ama yazlıkta değil evde (ki evin duvarları o kadar şey ki sinyal geçirmiyor. evde denediğimde mutfağa 2mbps gelirken 16mbps gelmişti.
bu arada cihazı kurup modeme bağladıktan sonra modem arayüzünden bu cihazın mac adresine öncelik vermen lazım. yani mesela birisi wifi üzerinden upload yapıyor ama sen oyun oynuyorsun. sana gelen internette sorun yaşamamak için modem arayüzünden cihazın mac adresine öncelik tanıman lazım. ki ben kafeteryanın beleş modemine erişemediğim için veletler kullanınca benimki yavaşlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
not: 16mbps dediğime bakmayın. o zamanlar 24mbps paket kullanıyordum. arada 3 adet kalın duvar olmasına rağmen gayet iyi bence.