Neler Yeni

Meral Akşener : Aymaz

MENGELE88

80+ Bronze
Meral Akşener, Erdoğan'ı bebek katili Netanyahu ya benzetti. Netanyahu siyonist.
Ne diyorsunuz?
Bunla beraber Meral Akşener tam hatırlamıyorum ya Haber Global ya da Habertürk logoları benziyor.
O kanalda ABD den emir aldıklarını söylüyor. Allah söyletir işte.

Buna ek olarak siyonist olduğunu kabul eden Biden başkan olunca tarihte ilk defa bir ülkedeki muhalefet partinin başkanı başka bir ülkenin yeni başkanını kutladı.

Kemal KILIÇDAROĞLU, Erdoğan tebrik faslını yerine getirmeden Kemal KILIÇDAROĞLU Biden ı tebrik etti. Biden Türkiye düşmanı. Biden muhalefetle iş birliği yaparım diyor. Niye diyor Erdoğan ı devirmek için.
Niye Erdoğan ı devirmek istiyor :
Akdeniz haklarından vazgeçmedi
Azerbaycan'a yardım etti
Türk aile yapısını bozan İstanbul sözleşmesinden çekildi
Kürdistan In kurulmasını engelleyici harekatlara emir verdi.

Tüm her şeyi zincir misali ortaya döktüm. Ne düşündüğünüz umrumda değil. Ama eğer göremiyorsanız acıyorum.
Tayyipstein goldberg,Meral clinton,Netanyahu hepsinin aynı sülaleden olduğunu düşünüyorum birazcık güç kazanmak için herşeyi yaparlar dolaylı veya direkt olarak İsrail'in ve Natonun geleceği için çalışırlar fakat esas amaçları kendi şahıslarını tanrısallaştırmakdır bunun önünde ne engel varsa yıkarlar ve toplumu kendi köleleri haline getirirler.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Partisizim ben o.O2

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen bir daha espri yapma caner o.O2

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siz de benim soruma cevap vermediniz. Siz cevap verin, ben de cevap vereceğim. Sorduğunuz sorunun cevabını onlarca kez yazdım forumda. Yorumlarıma bakarak görebilirsiniz.

Evet, Halk TV'deki şirin ablamız da böyle demişti. Kimseye yardım yapılmadığını söyledi. Sonra da canlı yayınında rezil oldu:

Benim saydığım insanlar neden Erdoğan'a düşman peki? Onu söyleyebilir misiniz?

Türk halkı refah. Daha da refah olmayı hak ediyor. Bunu sağlayacak tek kişiye oy veriyorum. Keşke alternatifimiz olsaydı ama yok.

Ulaşım mı? Ulaşımın iyileşmesi kaç farklı sektörün gelişmesini sağlıyor, haberin var mı? Ulaşımı es geç hadi; sağlık sektörünü ele al. Devrim gerçekleştirdi Erdoğan. Onu da geçtim- Deneyap Atölyeleri ve Teknofest yarışmalarını incele...
Vicdan yok sizde
Vallahi billahi vicdan yok

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Meral Akşener, Erdoğan'ı bebek katili Netanyahu ya benzetti. Netanyahu siyonist.
Ne diyorsunuz?
Bunla beraber Meral Akşener tam hatırlamıyorum ya Haber Global ya da Habertürk logoları benziyor.

Buna ek olarak siyonist olduğunu kabul eden Biden başkan olunca tarihte ilk defa bir ülkedeki muhalefet partinin başkanı başka bir ülkenin yeni başkanını kutladı.

Kemal KILIÇDAROĞLU, Erdoğan tebrik faslını yerine getirmeden Kemal KILIÇDAROĞLU Biden ı tebrik etti. Biden Türkiye düşmanı. Biden muhalefetle iş birliği yaparım diyor. Niye diyor Erdoğan ı devirmek için.
Azerbaycan'a yardım etti

Tüm her şeyi zincir misali ortaya döktüm. Ne düşündüğünüz umrumda değil. Ama eğer göremiyorsanız acıyorum.
Büyük resmi görmüşsün kardeş. Tikkatli ol CIA mia ortadan kaldırır seni yakın zamanda.

Ne diyorsunuz?

Azerbaycan'a yardım etti

Bu komikmiş bayağı, düzeltmekle uğraşamayacağım.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Caner hepsi aynı şeyin laciverti kankam. Bak güzel bir dil ile konuşalım istiyorum çünkü artık bunlardan yoruldum.

Hangi parti gelir ise gelsin hepsinin çıkarı kendine. Hiç bir parti görmüyorum millet adına iş yapan.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yalaka insan fotokopilerini görünce midem bulanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, bi' gidin Allah aşkına. Demogoji yapmayın.
Belli ki tuzun kuru
Çift mayışın yatmıştır şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,827
Üyeler
166,281
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom