Meral Akşener : Aymaz

Meral Akşener, Erdoğan'ı bebek katili Netanyahu ya benzetti. Netanyahu siyonist.
Ne diyorsunuz?
Bunla beraber Meral Akşener tam hatırlamıyorum ya Haber Global ya da Habertürk logoları benziyor.
O kanalda ABD den emir aldıklarını söylüyor. Allah söyletir işte.

Buna ek olarak siyonist olduğunu kabul eden Biden başkan olunca tarihte ilk defa bir ülkedeki muhalefet partinin başkanı başka bir ülkenin yeni başkanını kutladı.

Kemal KILIÇDAROĞLU, Erdoğan tebrik faslını yerine getirmeden Kemal KILIÇDAROĞLU Biden ı tebrik etti. Biden Türkiye düşmanı. Biden muhalefetle iş birliği yaparım diyor. Niye diyor Erdoğan ı devirmek için.
Niye Erdoğan ı devirmek istiyor :
Akdeniz haklarından vazgeçmedi
Azerbaycan'a yardım etti
Türk aile yapısını bozan İstanbul sözleşmesinden çekildi
Kürdistan In kurulmasını engelleyici harekatlara emir verdi.

Tüm her şeyi zincir misali ortaya döktüm. Ne düşündüğünüz umrumda değil. Ama eğer göremiyorsanız acıyorum.
Tayyipstein goldberg,Meral clinton,Netanyahu hepsinin aynı sülaleden olduğunu düşünüyorum birazcık güç kazanmak için herşeyi yaparlar dolaylı veya direkt olarak İsrail'in ve Natonun geleceği için çalışırlar fakat esas amaçları kendi şahıslarını tanrısallaştırmakdır bunun önünde ne engel varsa yıkarlar ve toplumu kendi köleleri haline getirirler.

Partisizim ben o.O2

Sen bir daha espri yapma caner o.O2

Siz de benim soruma cevap vermediniz. Siz cevap verin, ben de cevap vereceğim. Sorduğunuz sorunun cevabını onlarca kez yazdım forumda. Yorumlarıma bakarak görebilirsiniz.

Evet, Halk TV'deki şirin ablamız da böyle demişti. Kimseye yardım yapılmadığını söyledi. Sonra da canlı yayınında rezil oldu:

Benim saydığım insanlar neden Erdoğan'a düşman peki? Onu söyleyebilir misiniz?

Türk halkı refah. Daha da refah olmayı hak ediyor. Bunu sağlayacak tek kişiye oy veriyorum. Keşke alternatifimiz olsaydı ama yok.

Ulaşım mı? Ulaşımın iyileşmesi kaç farklı sektörün gelişmesini sağlıyor, haberin var mı? Ulaşımı es geç hadi; sağlık sektörünü ele al. Devrim gerçekleştirdi Erdoğan. Onu da geçtim- Deneyap Atölyeleri ve Teknofest yarışmalarını incele...
Vicdan yok sizde
Vallahi billahi vicdan yok

Meral Akşener, Erdoğan'ı bebek katili Netanyahu ya benzetti. Netanyahu siyonist.
Ne diyorsunuz?
Bunla beraber Meral Akşener tam hatırlamıyorum ya Haber Global ya da Habertürk logoları benziyor.

Buna ek olarak siyonist olduğunu kabul eden Biden başkan olunca tarihte ilk defa bir ülkedeki muhalefet partinin başkanı başka bir ülkenin yeni başkanını kutladı.

Kemal KILIÇDAROĞLU, Erdoğan tebrik faslını yerine getirmeden Kemal KILIÇDAROĞLU Biden ı tebrik etti. Biden Türkiye düşmanı. Biden muhalefetle iş birliği yaparım diyor. Niye diyor Erdoğan ı devirmek için.
Azerbaycan'a yardım etti

Tüm her şeyi zincir misali ortaya döktüm. Ne düşündüğünüz umrumda değil. Ama eğer göremiyorsanız acıyorum.
Büyük resmi görmüşsün kardeş. Tikkatli ol CIA mia ortadan kaldırır seni yakın zamanda.

Ne diyorsunuz?

Azerbaycan'a yardım etti

Bu komikmiş bayağı, düzeltmekle uğraşamayacağım.

Caner hepsi aynı şeyin laciverti kankam. Bak güzel bir dil ile konuşalım istiyorum çünkü artık bunlardan yoruldum.

Hangi parti gelir ise gelsin hepsinin çıkarı kendine. Hiç bir parti görmüyorum millet adına iş yapan.

Yalaka insan fotokopilerini görünce midem bulanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, bi' gidin Allah aşkına. Demogoji yapmayın.
Belli ki tuzun kuru
Çift mayışın yatmıştır şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,758
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri