Neler Yeni

Merhaba 12. Nesil Bir sistem toplamak istiyorum

SwizZZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Taha Zeybekoğlu
966 TL

988 TL
Benim şuanki kullandıgım kasanın önü boşluklu ve önünde 12 taner delik var hava alıyor üstünde hava alıcak çok yer ama senin önerdiğin kasada hertaraf kapalı dostum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Senin kasan gameforce Glass 6x12 RGB bu kasa değil mi ?
Ön tarafı MESH panel olacak delikli yapıda.
Attığım kasalara iyi bak ön tarafları delikli HAVA ALAN YAPIDA. Kasadan pek anlamıyorsun sanırım.
Senin kasandaki delikler nerede ya da benim attığım kasaların önünün neresi kapalı göstersene.

1655852278538.png

Ya da neyse kasan kalsın memnunsan zorla değiştirecek değilsin.

SwizZZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Taha Zeybekoğlu
Senin kasan gameforce Glass 6x12 RGB bu kasa değil mi ?
Ön tarafı MESH panel olacak delikli yapıda.
Attığım kasalara iyi bak ön tarafları delikli HAVA ALAN YAPIDA. Kasadan pek anlamıyorsun sanırım.
Senin kasandaki delikler nerede ya da benim attığım kasaların önünün neresi kapalı göstersene.

Alıntıyı görüntüle

Ya da neyse kasan kalsın memnunsan zorla değiştirecek değilsin.
Benim hatam var senin attığın kasalar hava alıyor evet dostum da benim kasam bu değilki

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim hatam var senin attığın kasalar hava alıyor evet dostum da benim kasam bu değilki
Gameforce glass 6x120 yazınca bu model çıkıyor karşıma.

Kasan buysa dediğim gibi fotoğrafta hava alan hiç bir yer görünmüyor. Benim attıklarımı almak zorunda da değilsin. Fiyatına göre iyi oldukları için attım sadece. Ön tarafı delikli mesh yapıda olan istediğin bir kasayı da alabilirsin ama bu bütçede bu piyasada en iyileri bunlar.
Bir de bu

SwizZZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Taha Zeybekoğlu
Gameforce glass 6x120 yazınca bu model çıkıyor karşıma.

Kasan buysa dediğim gibi fotoğrafta hava alan hiç bir yer görünmüyor. Benim attıklarımı almak zorunda da değilsin. Fiyatına göre iyi oldukları için attım sadece. Ön tarafı delikli mesh yapıda olan istediğin bir kasayı da alabilirsin ama bu bütçede bu piyasada en iyileri bunlar.
Bir de bu
Dostum benim kasamın önü mesh panel yani delikli ve boşluklu fotoğrafını telefondan yollama şansım varmı nası yollayabilirim?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum benim kasamın önü mesh panel yani delikli ve boşluklu fotoğrafını telefondan yollama şansım varmı nası yollayabilirim?
Öyle diyorsan gerek yok kasan kalsın ama dediğim gibi internette ben bulamadım senin bahsettiğin kasayı. Fotoğrafını atmaktansa googledan bul linkini at ya da atma sorun değil. Mesh panelse kalsın. Ekran kartının sığdığından emin ol yeter.

SwizZZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Taha Zeybekoğlu
Öyle diyorsan gerek yok kasan kalsın ama dediğim gibi internette ben bulamadım senin bahsettiğin kasayı. Fotoğrafını atmaktansa googledan bul linkini at ya da atma sorun değil. Mesh panelse kalsın. Ekran kartının sığdığından emin ol yeter.
Dostum fotoğrafları çektim buradan atabiliyormuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya özelden

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dosya ekle deyip atabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki yerden de olur .

1655854824125.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri