The Batman
80+ Silver
Dışarda 2 yemek yedin mi 750 bencede mantıklıFiyat farkı az bence 750 alman daha iyi olur.
Dışarda 2 yemek yedin mi 750 bencede mantıklıFiyat farkı az bence 750 alman daha iyi olur.
Benim şuanki kullandıgım kasanın önü boşluklu ve önünde 12 taner delik var hava alıyor üstünde hava alıcak çok yer ama senin önerdiğin kasada hertaraf kapalı dostum966 TLDark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
988 TL
Benim hatam var senin attığın kasalar hava alıyor evet dostum da benim kasam bu değilkiSenin kasan gameforce Glass 6x12 RGB bu kasa değil mi ?
Ön tarafı MESH panel olacak delikli yapıda.
Attığım kasalara iyi bak ön tarafları delikli HAVA ALAN YAPIDA. Kasadan pek anlamıyorsun sanırım.
Senin kasandaki delikler nerede ya da benim attığım kasaların önünün neresi kapalı göstersene.
Alıntıyı görüntüle
Ya da neyse kasan kalsın memnunsan zorla değiştirecek değilsin.
Gameforce glass 6x120 yazınca bu model çıkıyor karşıma.Benim hatam var senin attığın kasalar hava alıyor evet dostum da benim kasam bu değilki
Dostum benim kasamın önü mesh panel yani delikli ve boşluklu fotoğrafını telefondan yollama şansım varmı nası yollayabilirim?Gameforce glass 6x120 yazınca bu model çıkıyor karşıma.
Kasan buysa dediğim gibi fotoğrafta hava alan hiç bir yer görünmüyor. Benim attıklarımı almak zorunda da değilsin. Fiyatına göre iyi oldukları için attım sadece. Ön tarafı delikli mesh yapıda olan istediğin bir kasayı da alabilirsin ama bu bütçede bu piyasada en iyileri bunlar.
Bir de bu
Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel, 2x20cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20)
<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%www.teknobiyotik.com
Öyle diyorsan gerek yok kasan kalsın ama dediğim gibi internette ben bulamadım senin bahsettiğin kasayı. Fotoğrafını atmaktansa googledan bul linkini at ya da atma sorun değil. Mesh panelse kalsın. Ekran kartının sığdığından emin ol yeter.Dostum benim kasamın önü mesh panel yani delikli ve boşluklu fotoğrafını telefondan yollama şansım varmı nası yollayabilirim?
Dostum fotoğrafları çektim buradan atabiliyormuyumÖyle diyorsan gerek yok kasan kalsın ama dediğim gibi internette ben bulamadım senin bahsettiğin kasayı. Fotoğrafını atmaktansa googledan bul linkini at ya da atma sorun değil. Mesh panelse kalsın. Ekran kartının sığdığından emin ol yeter.
Veya özeldenÖyle diyorsan gerek yok kasan kalsın ama dediğim gibi internette ben bulamadım senin bahsettiğin kasayı. Fotoğrafını atmaktansa googledan bul linkini at ya da atma sorun değil. Mesh panelse kalsın. Ekran kartının sığdığından emin ol yeter.