Fiyat performans Hangi kasayı alabılırımKaliteli önü mesh panel bir kasa alırsan 10 derece farkeder.
PSU dediğim gibi ben değiştirirdim. Korumaları tam görünse de elektirikle alakalı problemlerde parçalara zara gelebilir.
Üsteki kasayı almayı düşünüyorum bunun için uygun PSU varmı kaliteli performanx falan hariç 650 olursa güzel olur966 TLDark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
988 TL
Sistem parçaları ne olacak ve senin bütçen ne belirtmezsen nasıl yardımcı olabilirim.Üsteki kasayı almayı düşünüyorum bunun için uygun PSU varmı kaliteli performanx falan hariç 650 olursa güzel olur
Ben çoğunu aldım bı kasa ve PSU kaldı bide ekra kartıSistem parçaları ne olacak ve senin bütçen ne belirtmezsen nasıl yardımcı olabilirim.
Almışken 750 alsam ileriye daha mantıklı olur mu acabaPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Fiyat farkı az bence 750 alman daha iyi olur.Almışken 750 alsam ileriye daha mantıklı olur mu acaba
650W fazlasıyla yeter bu sistem için. Ben sadece diğeri de indirimde olduğu için gösteriyorum. Hangisini tercih edeceğiniz ya da ilerde ne tarz güncellemeler yapacağınız size kalmış .Almışken 750 alsam ileriye daha mantıklı olur mu acaba