2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Ben de sigara en yakın arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim.
Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı
Olup olmaması seni ilgilendirmez dostum isteyen istediğine inanır, insanların ten renginden dolayı "N word" olarak hitap etmesi ırkçılığa giriyorsa bu da ırkçılık. Öğrenmeniz gerek.Olmayan bir şeye nasıl sövebiliyor ki?
İyi yapmışsın. Allah büyük yazilir bu arada.Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı