Neler Yeni

Merhaba Allaha söven arkadaşlarımla 7 yıllık arkadaşlığımı bitirdim

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Ben de sigara en yakın arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim.

Kerme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem Mıcık
Olmayan bir şeye nasıl sövebiliyor ki?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
İyi yapmışsın. Böylelerini linç etmek lazım
Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Olmayan bir şeye nasıl sövebiliyor ki?
Olup olmaması seni ilgilendirmez dostum isteyen istediğine inanır, insanların ten renginden dolayı "N word" olarak hitap etmesi ırkçılığa giriyorsa bu da ırkçılık. Öğrenmeniz gerek.

Mojo jojo

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı
İyi yapmışsın. Allah büyük yazilir bu arada.

Top Bottom