Hanaz
80+ Gold
kendi fikrim sıkıntı varmıNe alaka
kendi fikrim sıkıntı varmıNe alaka
Doğrudur. BF1 hem işlemci hem ekran kartı odaklı bir oyun sıcaklıklar uçabilir. Ama önemi yok 560 TL ye Dark X123 almak zor değil dostum?bf1 gir bakayım kankam %100 ekran kartı %65-85 işlemci kullanım var
Var çünkü çok saçmakendi fikrim sıkıntı varmı
agresif davranma kardeşkendi fikrim sıkıntı varmı
tam tersi olur ama neysegpu nvidia olucaksa amd
amd gpu olucaksa intel diyorum
tamam bf serisi-pubg oynayacak biri işlemciyi stok fanla kullanacaksa yanar 12400f bende amd fanboyu değilim i7 7. nesilden geçtim 5600 overclock lanabiliyor 4.4ghz 1.1v da hem 12400fden serin hemde performanslı oluyorDoğrudur. BF1 hem işlemci hem ekran kartı odaklı bir oyun sıcaklıklar uçabilir. Ama önemi yok 560 TL ye Dark X123 almak zor değil dostum?
doğtu diyosun nvidia amd-amd amd- intel nvidia alınır genelde ama uyumla alakası yoktam tersi olur ama neyse
5600'ün OC performansı çok yüksek evet doğru ama LGA1700 soket dizmeyi tercih ederim. 14400F gibi manyak bir upgrade olanağınız oluyor. Ve 5600 OC yapilacaksa Peerless Assasin falan lazım. Buz gibi olduğu yok her türlü ısınıyor.tamam bf serisi-pubg oynayacak biri işlemciyi stok fanla kullanacaksa yanar 12400f bende amd fanboyu değilim i7 7. nesilden geçtim 5600 overclock lanabiliyor 4.4ghz 1.1v da hem 12400fden serin hemde performanslı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğtu diyosun nvidia amd-amd amd- intel nvidia alınır genelde ama uyumla alakası yok
Stok halde 12400f daha iyi online oyunlarda 5600 önbellekten dolayı iyi. 5600'e oc atıp 5600x seviyesine getirirsende 12400f'ten güçlüMerhaba arkadaşlar 12400fmi 5600 mü
en bilgi sensin kardeşim sen ne istersen altam tersi olur ama neyse
Dostum bu ne sinir 1 tane yorum yaptım kuduz gibi cevap veriyorsunen bilgi sensin kardeşim sen ne istersen al
Kafa basmıyor bunun ciddiye almayınen bilgi sensin kardeşim sen ne istersen al
Ciddiye alma boşver takılsınDostum bu ne sinir 1 tane yorum yaptım kuduz gibi cevap veriyorsun
Bu fikrin sonucu bir yere çıkmıyor. O yüzden sıkıntı var. Cidden ne alaka? Neye dayanarak bu tavsiyede bulunuyosun?kendi fikrim sıkıntı varmı
Undervolt herkes yapamaz, herkes yapmaya cesaret edemez. Bunu bir kenara bıraktım, 12400f işlemcim stok fanla 82 dereceyi asla ve asla geçmedi yaz aylarında bile. Ekstra sıcak yerlerde yaşamıyorsan bir sıkıntı çıkarmıyor ki ben lol valo oynayan biri de değilim. BF, mortal kombat, cod gibi online oyunlar oynuyorum. Bu halde 82 dereceyi geçmedi.yani fiyat farkı var biliyorsun ddr5 e geçince valoda 100fps csde 50 fps fazla almayacaksın 75 dereceyi valoda görüyor 4.4ghzde 1.1vda bfde 84 üstünde çıkmıyor ama stok haldeki 12400f 90-100 arası offffff ufo gibi sıcacık
undervolt oc gibi zarar vermez ha tamam sen 0.1 v a 4.9ghz yaarsan bozula şeyler olur ama zararı yok uvnin bf1 de optimizasyon sorunu var hem gpuya hemde cpuya çok yük biniyorBu fikrin sonucu bir yere çıkmıyor. O yüzden sıkıntı var. Cidden ne alaka? Neye dayanarak bu tavsiyede bulunuyosun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Undervolt herkes yapamaz, herkes yapmaya cesaret edemez. Bunu bir kenara bıraktım, 12400f işlemcim stok fanla 82 dereceyi asla ve asla geçmedi yaz aylarında bile. Ekstra sıcak yerlerde yaşamıyorsan bir sıkıntı çıkarmıyor ki ben lol valo oynayan biri de değilim. BF, mortal kombat, cod gibi online oyunlar oynuyorum. Bu halde 82 dereceyi geçmedi.
Her iki işlemciye de kule tipi hava soğutma takılsa iyi olur ama takılmasa da adana gibi bir yerde değilsen sıkıntı olmaz.