Neler Yeni

Merhaba Ben LORD PC (lordatreus

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Not: Bizim tarafımıza mahkeme tarafından herhangi bir bildirim yok, doğal olarak mahkeme kararlıyla herhangi bir gönderi silinmemiştir. Sanırım farklı bir sosyal mecradan bahsediyorsunuz. Konuya ilgili mahkeme sonucunu eklerseniz konunun daha net olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
doğancan çakırlı
Umarım kanalınız en kısa sürede kapanır 😌
ne için efendim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden 2 tane konu var.
yanlış oldu ya ben moderatörüyüm doğan abi de açmış farketmedim

Not: Bizim tarafımıza mahkeme tarafından herhangi bir bildirim yok, doğal olarak mahkeme kararlıyla herhangi bir gönderi silinmemiştir. Sanırım farklı bir sosyal mecradan bahsediyorsunuz. Konuya ilgili mahkeme sonucunu eklerseniz konunun daha net olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.
atılan maili 3. kişi görmüyor ama siz görebilirsiniz lütfen attıgınız maile tekrar bakın. [email protected] ajans firma size ek gönderdi zaten

ben de onu diyorum ya
ben moderatörüyüm. kendisi sabah atmıs ama ben görmedim simdi silmelerini talep ediyorum silerler birazdan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ne için efendim ?

yanlış oldu ya ben moderatörüyüm doğan abi de açmış farketmedim

atılan maili 3. kişi görmüyor ama siz görebilirsiniz lütfen attıgınız maile tekrar bakın. [email protected] ajans firma size ek gönderdi zaten

ben moderatörüyüm. kendisi sabah atmıs ama ben görmedim simdi silmelerini talep ediyorum silerler birazdan
Merhaba. Benim mailleri görme yetkim bulunmuyor. Merak ettiğimden sormadım bu gibi konulara yönetim ve hukuk ekibi bakmakta. Eğer böyle bir durum varsa kaynaklarla desteklemiş olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
doğancan çakırlı
Merhaba. Benim mailleri görme yetkim bulunmuyor. Merak ettiğimden sormadım bu gibi konulara yönetim ve hukuk ekibi bakmakta. Eğer böyle bir durum varsa kaynaklarla desteklemiş olursunuz.
zaten bir kaynak gönderildi.
sabah açılan konuyu kitliyorsunuz mecburen tekrar konu açmak zorunda kaldır kiliti kaldırırsanız bu konu silinirse tarafımızca mutlu oluruz teşekkürler :)

şahin doğan

80+ Platinum
zaten bir kaynak gönderildi.
sabah açılan konuyu kitliyorsunuz mecburen tekrar konu açmak zorunda kaldır kiliti kaldırırsanız bu konu silinirse tarafımızca mutlu oluruz teşekkürler :)
kaynağı maile değil konuya eklemenizi söylüyor anlamak bu kadar zor olmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
doğancan çakırlı

şahin doğan

80+ Platinum

kaynak gönderildi mail aracılığı ile. sizde anlamıyorsunuz sanırım. kaynak 3. kişiler tarafından yasal olarak gösterilememekte :)
mahkeme duruşması bile yasal olarak 3. kişilere açık olup mahkeme kağıtları neden 3. kişilere yasal olarak gösterilmemekte anlamadım ama tşk

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
doğancan çakırlı
mahkeme duruşması bile yasal olarak 3. kişilere açık olup mahkeme kağıtları neden 3. kişilere yasal olarak gösterilmemekte anlamadım ama tşk
sizden tek ricam asıl konutya odaklanmanızdır. 5 kişinin ekmek yediği onlarca kişiye yardım edildiği bir kanalın 4 tane küçük kardeşimiz yüzünden forumda negatif aksi pr çalışması sorunu mental olarak bizi etkiledi. olay bu teşekkürler :)

yönetime mail atıldı zaten

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
5 kişinin ekmek yediği onlarca kişiye yardım edildiği bir kanalın 4 tane küçük kardeşimiz yüzünden forumda negatif aksi pr çalışması sorunu mental olarak bizi etkiledi. olay bu
e tamam, bundan bize ne? tazminat alıp 5 kişiye bölmüşsünüzdür işte.

şahin doğan

80+ Platinum
sizden tek ricam asıl konutya odaklanmanızdır. 5 kişinin ekmek yediği onlarca kişiye yardım edildiği bir kanalın 4 tane küçük kardeşimiz yüzünden forumda negatif aksi pr çalışması sorunu mental olarak bizi etkiledi. olay bu teşekkürler :)

yönetime mail atıldı zaten
açıkçası pek inanamadım ortada konu yok, kanıt gösterebileceğiniz veya gösterdiğiniz bir şey yok. iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
doğancan çakırlı
Umarım kanalınız en kısa sürede kapanır 😌
umarım bunu bilinçli yazmamıssınızdır. insanin en sevdiği işinden olması çok can yakan bir durumdur. en sevdiğiniz işi başka insanlar yüzünden kaybetttiğinizi düşünür müsünüz :)

e tamam, bundan bize ne? tazminat alıp 5 kişiye bölmüşsünüzdür işte.
tazminat ailelere geri verilecek. siz komple ön yargılı davranmasanız artık. üstte uysal bir mesaj bırakılmıs. moderatör olarak ben daha fazlasını anlatamıyorum. sizden sadece metni okumanızı istiyorum. olayın aslı neden negatif bir pr çalısmasının olması? bunu anlattık orda ve sonucunu verdik. iyi insan olun lütfen önyargılı değil :)

açıkçası pek inanamadım ortada konu yok, kanıt gösterebileceğiniz veya gösterdiğiniz bir şey yok. iyi günler
dün canlı yayında bertaraf belgeleri açıklandı zaten. yayın tekrarından izleyebilirsiniz :)

Küçük kardeslerini şikayet edeceğine o zaman , o güveni onlara verki olumsuz yerine olumlu konussunlar. Çok boş konu.
malesef kücük olduklarını bilmiyorduk :)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
tazminat ailelere geri verilecek. siz komple ön yargılı davranmasanız artık. üstte uysal bir mesaj bırakılmıs. moderatör olarak ben daha fazlasını anlatamıyorum. sizden sadece metni okumanızı istiyorum. olayın aslı neden negatif bir pr çalısmasının olması? bunu anlattık orda ve sonucunu verdik. iyi insan olun lütfen önyargılı değil :)
metni okudum. genelde ön yargılı bir insan değilimdir. olaylara hep iyi tarafından yaklaşmaya çalışırım. yazılan metinin özeti benim gözümde şu; bizi karalamaya çalışanlar gördük, şikayet ettik, ceza aldılar. ayağınızı denk alın ama biz iyiyiz. çekiliş yapıyoruz, iyiyiz,. ön yargılı olmayın, iyiyiz. ama ayağınızı da denk alın. forumdaki cevaplara baktığım zaman da arkadaşların geneli böyle anlamış. demek ki sorun buradaki insanlarda değil. bu metinde.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kimse kimseyi asılsız bir şekilde karalama 'girişimin' de dahi bulunamaz. Bu yapılan ayıptır ve suçtur. Eğer şahıslar kanalların da kötü tanıtımlar yapıp insanları yanlış bilgilendirdi ise bu konuda sadece eleştirel bir paylaşım yapmak en doğrusu olacaktır, çünkü şahısların bunu kasıtlı mı yoksa arkadaşın dediği gibi bilmeden araştırmadan yanlışlıkla mı yaptığını bilemeyiz.
Bu kanal ailevi dini milli insani değerleri ayaklar altına alarak insanlara zarar vermeye çalıştıysa tüm kötü yorumlar da haklısınız. Ama işlerini yapmaya para kazanmaya çalışan birkaç arkadaşın verdiği bazı yanlış kararlar yüzünden karalama kampanyaları başlatmak hiç etik bir şey değil.
Ben olayı bilmiyorum sadece mesajlardan gördüğüm kadarı ile objektif olarak yorumumu belirttim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,238
Üyeler
161,416
Son üye
aleko41
Top Bottom