Neler Yeni

Merhaba Ben LORD PC (lordatreus

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
doğancan çakırlı
metni okudum. genelde ön yargılı bir insan değilimdir. olaylara hep iyi tarafından yaklaşmaya çalışırım. yazılan metinin özeti benim gözümde şu; bizi karalamaya çalışanlar gördük, şikayet ettik, ceza aldılar. ayağınızı denk alın ama biz iyiyiz. çekiliş yapıyoruz, iyiyiz,. ön yargılı olmayın, iyiyiz. ama ayağınızı da denk alın. forumdaki cevaplara baktığım zaman da arkadaşların geneli böyle anlamış. demek ki sorun buradaki insanlarda değil. bu metinde.
hayır sorun metinde değil. okumanızda bir sorun var sanırım. bakın metinde yazılan olaylar giriş gelişme sonuç şeklinde ilerliyor. siz bir olay anlattıgınızda gelişme kısmını anlatmadan mı direk sonuca varıyorsunuz? tamamen nazik ve uysal yazılmıs bir olay. metni çolk bariz ön yargılı okumuzsunuz. farketniz mi bilmiyorum ama umarım kanalınız kapanır diye mesaj geldi az önce? zamanında donanım arşivi de hata yaptı herkes hata yapar. ama lord pc kendini bozmadı hiç çizgisinde devam etti ve geliştirdi kendisini ama suna malesef bu görülmüyor bir olay vardır adın çıkış 9 a inmez 8 e gibi bu 4 arkadaş buna sebeb oldu bu forumda. teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse kimseyi asılsız bir şekilde karalama 'girişimin' de dahi bulunamaz. Bu yapılan ayıptır ve suçtur. Eğer şahıslar kanalların da kötü tanıtımlar yapıp insanları yanlış bilgilendirdi ise bu konuda sadece eleştirel bir paylaşım yapmak en doğrusu olacaktır, çünkü şahısların bunu kasıtlı mı yoksa arkadaşın dediği gibi bilmeden araştırmadan yanlışlıkla mı yaptığını bilemeyiz.
Bu kanal ailevi dini milli insani değerleri ayaklar altına alarak insanlara zarar vermeye çalıştıysa tüm kötü yorumlar da haklısınız. Ama işlerini yapmaya para kazanmaya çalışan birkaç arkadaşın verdiği bazı yanlış kararlar yüzünden karalama kampanyaları başlatmak hiç etik bir şey değil.
Ben olayı bilmiyorum sadece mesajlardan gördüğüm kadarı ile objektif olarak yorumumu belirttim.
mesajınız için çok teşekkür ederiz. sizleri de bir ara kanalımıza bekleriz. :)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hayır sorun metinde değil. okumanızda bir sorun var sanırım.
İşte sorun burada. Arkadaş da bu suçlamacı tavırlarınız için öyle bir mesaj yazmış olabilir. Ben zaten youtube takip eden bir insan değilim. Ama ediyor olsam da bu üsluptan sonra sizi takip etmem. Bakmanız gereken şey üslubunuz. Daha önce aynısını hem bu forumda, hem de başka forumlarda gıbırnet yaptı. gıbırnet oyun veriyor konusunda sorgulayan, kaynak isteyenlere yorumlarını kaldırmasını, yoksa dava edeceklerini söylediler. Aynı şekilde donanımhaberde gıbırnet müşteri temsilcisinin müşteriye hakaret etmesini gösteren konuda, konunun silinmesini yoksa dava edeceklerini bas bas bağırdılar. İşte müşteri böyle kaybedilir. Şimdi soranlara tavsiye etmiyorum. Sizin de müşteriniz aboneleriniz. Müşteriniz insansa, onlara ne olursa olsun iyi davranmanız gerekiyor. Suçlamanız değil. Ben okuduğumu, insanların ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Konuyu daha fazla uzatmak niyetinde değilim. Sadece tavsiye vermek istedim. Tavırlarınız sizi bir yere getirir. İyi ya da kötü. Buna siz karar vereceksiniz. Bana soracak olursanız, bu tavırlarla olmaz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İşte sorun burada. Arkadaş da bu suçlamacı tavırlarınız için öyle bir mesaj yazmış olabilir. Ben zaten youtube takip eden bir insan değilim. Ama ediyor olsam da bu üsluptan sonra sizi takip etmem. Bakmanız gereken şey üslubunuz. Daha önce aynısını hem bu forumda, hem de başka forumlarda gıbırnet yaptı. gıbırnet oyun veriyor konusunda sorgulayan, kaynak isteyenlere yorumlarını kaldırmasını, yoksa dava edeceklerini söylediler. Aynı şekilde donanımhaberde gıbırnet müşteri temsilcisinin müşteriye hakaret etmesini gösteren konuda, konunun silinmesini yoksa dava edeceklerini bas bas bağırdılar. İşte müşteri böyle kaybedilir. Şimdi soranlara tavsiye etmiyorum. Sizin de müşteriniz aboneleriniz. Müşteriniz insansa, onlara ne olursa olsun iyi davranmanız gerekiyor. Suçlamanız değil. Ben okuduğumu, insanların ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Konuyu daha fazla uzatmak niyetinde değilim. Sadece tavsiye vermek istedim. Tavırlarınız sizi bir yere getirir. İyi ya da kötü. Buna siz karar vereceksiniz. Bana soracak olursanız, bu tavırlarla olmaz.
Boşver knk. Biz düzgün yazıyoz, sizin anlamanız kıt diyen adama ne açıklama yapıyon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
doğancan çakırlı
uslubumuzu düzeltiriz önemli değil kusura bakmayın :)

Boşver knk. Biz düzgün yazıyoz, sizin anlamanız kıt diyen adama ne açıklama yapıyon.
@Abdullah Hacıgül abş gerçekten böyle bir şey var mı?
ss ektedir. :)

Ekler

• Screenshot 2021-09-14 at 15-14-16 MAHKEMELİK OLABİLİRİZ - borsadogan gmail com - Gmail.png
    Screenshot 2021-09-14 at 15-14-16 MAHKEMELİK OLABİLİRİZ - borsadogan gmail com - Gmail.png
    4.3 KB · Hit: 58

Muci46

80+ Bronze
umarım bunu bilinçli yazmamıssınızdır. insanin en sevdiği işinden olması çok can yakan bir durumdur. en sevdiğiniz işi başka insanlar yüzünden kaybetttiğinizi düşünür müsünüz :)

tazminat ailelere geri verilecek. siz komple ön yargılı davranmasanız artık. üstte uysal bir mesaj bırakılmıs. moderatör olarak ben daha fazlasını anlatamıyorum. sizden sadece metni okumanızı istiyorum. olayın aslı neden negatif bir pr çalısmasının olması? bunu anlattık orda ve sonucunu verdik. iyi insan olun lütfen önyargılı değil :)

dün canlı yayında bertaraf belgeleri açıklandı zaten. yayın tekrarından izleyebilirsiniz :)

malesef kücük olduklarını bilmiyorduk :)
Gayette bilinçli bir şekilde yazdım. Kanaliniz umarım en kisa sürede kapanır. NEGATİF PR çalışması yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum. Baska söylemek istediğiniz bir şey veya içinize sinmeyen cümle varsa çekinmeden yazın ^_^

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
1- Konu sahibi ve ajansı olduğu idda edilen GMAIL uzantılı bir mailden veya kendisinden hiçbir şekilde mahkeme sonuç belgesi veya bildirimi gelmediği gibi söylediklerinin aksine HİÇ BİR KONU SİLİNMEMİŞTİR. Küfür hakaret iftira içermeyen negatif bir eleştiri de doğal bir eleştiri olup kişinin bu hakkını kullanması yasaldır.

2- Eğer Yüce Türk Mahkemesinde böyle bir dava görülmeyip konu sahibi kendisine negatif eleştiri yapanları korkutmak için Yüce Türk Mahkemesinde böyle bir dava görülüp karar çıkmış gibi davranıyorsa çok büyük bir suç işlediğinin farkında olması için kendisini uyarıyoruz. Yine bu türlü tehtidlere maruz kalan kişiler de bu konuyu savclığa iletip hukuki hakkını kullanabilir.

3- Elimize ulaşan bir video klipte ise BURASI ÖNEMLİ: kendisi hakkında DA Forum'da yapılan negatif yorumları hatta ve hatta diğer kanallar ile alakalı negatif yorumlar hakkında, "bu yorumları üyelere %100 Donanım Arşivi'nin yaptırdığı" şeklinde yakışıksız bir iftirada bulunmuş olup bu bahsedilen Lord PC kanalının varlığından ise 1 hafta önce yönetim ekibimize attıkları mail ile haberim olmuştur. Kimdir nedir ne iş yapar bilmem bilmek de istemem umrumda da değil. Hakkımızda yaptığı ağır iftira için hukuki hakkımızı şuanlık saklı tutup ilerleyen süreçleri takip etmekteyiz. Ve biz o kadar iyi niyetli bir ekibiz ki reklam olacağını bilmemize rağmen bu arkadaşın buraya gelip kendini anlatmasını yine DONANIM ARŞİVİ EKİBİ TEKLİF ETMİŞTİR. Lakin arkadaşın gerçekten çok komik birçok iftirasına maruz kaldığımızı sonradan gördük ki yazık.

4- DA-Forum, diğer forumlarda veya sosyal mecralarda konuyu açan konu sahibidir Donanım Arşivi değildir konu sahibi bana özelden ulaşıp "evet ben bu arkadaşa haksızlık yaptım bile bile yaptım" diye mesajı ile birlikte konusunu bana atmadığı sürece hiçbir konu değerlendirilmeyecek olup konular DONANIM ARŞİVİ'NİN DEĞİL ÜYENİN KONUSUDUR. Bunun dışında ancak ve ancak bir konu mahkeme kararı ile kaldırılabilir o da siz haklı iseniz.

Küfür hakaret iftira yalan içermeyen her negatif yorum da olumlu eleştirilerde olduğu gibi kişilik hakkıdır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,238
Üyeler
161,416
Son üye
aleko41
Top Bottom