LORDATREUS
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- doğancan çakırlı
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır sorun metinde değil. okumanızda bir sorun var sanırım. bakın metinde yazılan olaylar giriş gelişme sonuç şeklinde ilerliyor. siz bir olay anlattıgınızda gelişme kısmını anlatmadan mı direk sonuca varıyorsunuz? tamamen nazik ve uysal yazılmıs bir olay. metni çolk bariz ön yargılı okumuzsunuz. farketniz mi bilmiyorum ama umarım kanalınız kapanır diye mesaj geldi az önce? zamanında donanım arşivi de hata yaptı herkes hata yapar. ama lord pc kendini bozmadı hiç çizgisinde devam etti ve geliştirdi kendisini ama suna malesef bu görülmüyor bir olay vardır adın çıkış 9 a inmez 8 e gibi bu 4 arkadaş buna sebeb oldu bu forumda. teşekkür ederimmetni okudum. genelde ön yargılı bir insan değilimdir. olaylara hep iyi tarafından yaklaşmaya çalışırım. yazılan metinin özeti benim gözümde şu; bizi karalamaya çalışanlar gördük, şikayet ettik, ceza aldılar. ayağınızı denk alın ama biz iyiyiz. çekiliş yapıyoruz, iyiyiz,. ön yargılı olmayın, iyiyiz. ama ayağınızı da denk alın. forumdaki cevaplara baktığım zaman da arkadaşların geneli böyle anlamış. demek ki sorun buradaki insanlarda değil. bu metinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesajınız için çok teşekkür ederiz. sizleri de bir ara kanalımıza bekleriz.Kimse kimseyi asılsız bir şekilde karalama 'girişimin' de dahi bulunamaz. Bu yapılan ayıptır ve suçtur. Eğer şahıslar kanalların da kötü tanıtımlar yapıp insanları yanlış bilgilendirdi ise bu konuda sadece eleştirel bir paylaşım yapmak en doğrusu olacaktır, çünkü şahısların bunu kasıtlı mı yoksa arkadaşın dediği gibi bilmeden araştırmadan yanlışlıkla mı yaptığını bilemeyiz.
Bu kanal ailevi dini milli insani değerleri ayaklar altına alarak insanlara zarar vermeye çalıştıysa tüm kötü yorumlar da haklısınız. Ama işlerini yapmaya para kazanmaya çalışan birkaç arkadaşın verdiği bazı yanlış kararlar yüzünden karalama kampanyaları başlatmak hiç etik bir şey değil.
Ben olayı bilmiyorum sadece mesajlardan gördüğüm kadarı ile objektif olarak yorumumu belirttim.