Knk o kadar bilgim yok mallesef yanlis bilgi vermeyeyim ama selman kahya YouTube kanali var oraya Goz Atmani oneririmpeki nereden başlamam gerek java c# veri alt tabanı siber hanigisi
zaten öyle düşünüyorum kardeşimBence diş hekimliği okuyup yanın da yazılımı da sürdürmelisiniz, geleceğin en çok elle tutulur mesleklerinden ikisine de sahip olursunuz. Üstelik sadece yazılım ile bu iş olmaz, normal bir şirkette 5000 TL civarı maaş alırsınız öbür türlü maks. o da bulabilirseniz 15000 civarı. O yüzden diş hekimliği okuyup hobi olarak yazılımla da uğraşıp öyle devam etmeniz daha iyi olur. Bir de o projeye güvenmiyorum.
O zaman olur sakın diş hekimliğini bırakmayın, onun dışın da o kadar ilginiz varsa 2.okul okumak ya da kurslarından birine gitmek arasından da tercih yapabilirsiniz.zaten öyle düşünüyorum kardeşim
Abi sana şöyle bir şey soyleyeyim, bu forumda bu tarz şeyleri bilen kişi sayısı az. Yabancı daha kaliteli forumlara bakabilirsin.1 milyon istihdam projesi ile hayalim olan yazılıma başlamak istiyorum kayıt oldum dersleri seçmek kaldı ingilizcem orta seviye nereden başlamam gerekir şimdiden teşekkürler iyi forumlar
peki sadece derslerden bilgi edinsem yani dersleri yeterli midir o projede yer alıp almamakda takıntılı değilimO zaman olur sakın diş hekimliğini bırakmayın, onun dışın da o kadar ilginiz varsa 2.okul okumak ya da kurslarından birine gitmek arasından da tercih yapabilirsiniz.
teşekkür ederim önerin için dostumAbi sana şöyle bir şey soyleyeyim, bu forumda bu tarz şeyleri bilen kişi sayısı az. Yabancı daha kaliteli forumlara bakabilirsin.
Yeterlidir, zaten bu ülkede yazılımcı olunmaz ve devlete bulaşılmaz. O yüzden dediğim gibi yapın bir köşede bulunsun ve kendiniz bu konuda geliştirin yeter.peki sadece derslerden bilgi edinsem yani dersleri yeterli midir o projede yer alıp almamakda takıntılı değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim önerin için dostum