Neler Yeni

Yardım Merhaba Eve Hangi INTERNET Aboneliğini Bağlatmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Arkadaşlar Merhaba Eve internet Bağlatıcam Türknet 35 mb veririz dedi
ALT YAPI FIBER DESTEKLEMİYOR ARASTIRDIM.

Hangi operatorden bağlantı sağlamalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet Hakkinda Baya şikayetçi olan var çok kararsız kaldım yardımcı olacak kimse yokmu ?

Güncelllll

Son düzenleme:

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Arkadaşım geçenlerde altyapısız olandan türknet aldı. 10mbps sağlayacaklarını söylediler. Gidip test ettigimde 1080p vidi acabiliyorum. Ping felanda çıkmıyor. Türknet alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım geçenlerde altyapısız olandan türknet aldı. 10mbps sağlayacaklarını söylediler. Gidip test ettigimde 1080p vidi acabiliyorum. Ping felanda çıkmıyor. Türknet alabilirsin
Millenide baktım oda aynı 58 mb kadar maximum alt yapı destekliyormuş turknet ile ilgili baya şikayet görünce insan tereddüt.ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kadir belek
Arkadaşlar Merhaba Eve internet Bağlatıcam Türknet 35 mb veririz dedi
ALT YAPI FIBER DESTEKLEMİYOR ARASTIRDIM.

Hangi operatorden bağlantı sağlamalıyım.

Türknet Hakkinda Baya şikayetçi olan var çok kararsız kaldım yardımcı olacak kimse yokmu ?

Güncelllll

Selamın Aleyküm kardeşim ben türknete 3 ay oldu geçeli teknik servisleri yok türktelekoma bağlı olarak çalışıyolar ama performans olarak mükemmel internet 4k videoları bile sorunsuz kasmadan açabiliyorum gerçi altyapıya göre değişiyor kısacası memnunum almak istersen referans kodumu verebilirim ikimize de 1 ay ücretsiz internet verirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamın Aleyküm kardeşim ben türknete 3 ay oldu geçeli teknik servisleri yok türktelekoma bağlı olarak çalışıyolar ama performans olarak mükemmel internet 4k videoları bile sorunsuz kasmadan açabiliyorum gerçi altyapıya göre değişiyor kısacası memnunum almak istersen referans kodumu verebilirim ikimize de 1 ay ücretsiz internet verirler
Olur kardeşim referans kodunu nezaman iletmem gerekir

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Kablonet.

sagatagat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Said Kaplan
İnternet işi epey şans işidir. Dolayısıyla hangi firmayı seçerseniz seçin tereddüt edeceksiniz. 4 farklı ISS kullandım. Kablonet altyapısı varsa müşteri hizmetleri de fiber alt yapısı da iyidir. Türknet kullanıyorum şu anda. Değerlerim gayet iyi. Ancak müşteri hizmetlerine ulaşmak sıkıntı olduğundan sorun çıkmaması için dua ediyorsunuz. Superonline pahalı geliyor bana. Yani alt yapıları ve fiyatları karşılaştırarak kendiniz karar vermelisiniz buna :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Görüştüm oturduğum bölgede alt yapıları yok ( bunu söyleyen ilk firma )

İnternet işi epey şans işidir. Dolayısıyla hangi firmayı seçerseniz seçin tereddüt edeceksiniz. 4 farklı ISS kullandım. Kablonet altyapısı varsa müşteri hizmetleri de fiber alt yapısı da iyidir. Türknet kullanıyorum şu anda. Değerlerim gayet iyi. Ancak müşteri hizmetlerine ulaşmak sıkıntı olduğundan sorun çıkmaması için dua ediyorsunuz. Superonline pahalı geliyor bana. Yani alt yapıları ve fiyatları karşılaştırarak kendiniz karar vermelisiniz buna :)
Malesef yokmus

Turktelekomla görüştüm 60mbt kadar destekliyormuş alt yapım

Turknet bağlantım valla basvurdum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,292
Üyeler