Neler Yeni

Merhaba, kule tipi soğutucu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

fragaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MİKAİL YETKİN
merhaba arkadaşlar, i3 12k işlemci var poe2 oynarken 90 dereceleri gösteriyor msi center. bu yüzden kule tipi bakıyordum ve
Thermalright Peerless Assassin 120 TL siparişini oluşturmuştum dün, bugün stokların bittiğini söylediler ve alternatif bi model önerdiler kabul ettim.

model: Endorfy Fera 5 Argb 120mm
bu model nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? sorun yaşar mıyım. arkadaş hemen hemen aynı klasmanda olduğunu söyledi önerirken.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yiğit

Bünyamina

80+ Platinum
Fiyat olarak aynıdır ama maalesef performans olarak aynı değiller.
Peerless assasin daha iyi.

fragaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MİKAİL YETKİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat olarak aynıdır ama maalesef performans olarak aynı değiller.
Peerless assasin daha iyi.
performans açısından çok fark eder mi? arkadaş 14 gün boyunca memnun kalmadığım takdirde iade edebileceğimi söyledi

Satriani

80+ Bronze
Thermalright Peerless Assassin şu an sadece beyazı kaldı sanırım piyasada, her yer beyazını satıyor alacaksanız.

Bünyamina

80+ Platinum
performans açısından çok fark eder mi? arkadaş 14 gün boyunca memnun kalmadığım takdirde iade edebileceğimi söyledi
Yani 1k lık fanlarla benzer performans verir. 500tl ni geri alabilirsen tamam diyebilirim ama vermezler.

fragaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MİKAİL YETKİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermalright Peerless Assassin şu an sadece beyazı kaldı sanırım piyasada, her yer beyazını satıyor alacaksanız.
beyazını almıştım zaten ama stokları bitti siparişimden sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 1k lık fanlarla benzer performans verir. 500tl ni geri alabilirsen tamam diyebilirim ama vermezler.
dediğim gibi poe2 oynarken 90ları görüyorum daha ortalama değerlerde tutabilmem yeterli

Satriani

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar, i3 12k işlemci var poe2 oynarken 90 dereceleri gösteriyor msi center. bu yüzden kule tipi bakıyordum ve
Thermalright Peerless Assassin 120 TL siparişini oluşturmuştum dün, bugün stokların bittiğini söylediler ve alternatif bi model önerdiler kabul ettim.

model: Endorfy Fera 5 Argb 120mm
bu model nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? sorun yaşar mıyım. arkadaş hemen hemen aynı klasmanda olduğunu söyledi önerirken.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...ssin-spirit-120-plus-v2-fiyati,217779872.html

Bu da işini görür bence.

Bünyamina

80+ Platinum
beyazını almıştım zaten ama stokları bitti siparişimden sonra
Hemen kabul etmeyip neden stoklarınızda olamayan ürünün satışını gerçekleştiriyorsunuz felan filan daha iyi soğutucu ya da paramı istiyorum diye üsteleseydiniz keşke.

fragaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MİKAİL YETKİN
Hemen kabul etmeyip neden stoklarınızda olamayan ürünün satışını gerçekleştiriyorsunuz felan filan daha iyi soğutucu ya da paramı istiyorum diye üsteleseydiniz keşke.
cevap olarak üründe çok fazla şikayet olduğu yönünde geri çekme durumu olmuş tarzında bi açıklama yaptı

Bünyamina

80+ Platinum
cevap olarak üründe çok fazla şikayet olduğu yönünde geri çekme durumu olmuş tarzında bi açıklama yaptı
O ne demek anlamadım. Yeterli olur o fan da yani daha düşüğünü alman yazık olur.

fragaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MİKAİL YETKİN
O ne demek anlamadım. Yeterli olur o fan da yani daha düşüğünü alman yazık olur.
ürün hakkında çok fazla şikayet gelmiş, bu yüzden stokları geri çekmiş olabilirler dedi

peki amd tarafına geçtiğimde yine işimi görür mü 5600 serisinde almışken bir kere almış olayım diyorum

Bünyamina

80+ Platinum
ürün hakkında çok fazla şikayet gelmiş, bu yüzden stokları geri çekmiş olabilirler dedi

peki amd tarafına geçtiğimde yine işimi görür mü 5600 serisinde almışken bir kere almış olayım diyorum
Yeterli tabi ki de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,328
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom