Neler Yeni

Merhaba laptobumda wifi ya bağlanamıyorum

Arda0742

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Ünal
Herkese merhaba arkadaşlar wifi ya bağlanamıyorum dün akşam bilgisayardan yanlışlıkla wifi sürücüsünü sildim heralde sonra driver booster dan driver indirmeyi denedim olmadı internetten indirmeyi denedim olmadı yardımcı olurmusunuz tekrar wifi yı nasıl getirebilirim

Ekler

• kanıt 1.png
    kanıt 1.png
    17.8 KB · Hit: 31
  • kanıt 2.png
    kanıt 2.png
    60 KB · Hit: 35

gorkxgoat

80+ Bronze
Herkese merhaba arkadaşlar wifi ya bağlanamıyorum dün akşam bilgisayardan yanlışlıkla wifi sürücüsünü sildim heralde sonra driver booster dan driver indirmeyi denedim olmadı internetten indirmeyi denedim olmadı yardımcı olurmusunuz tekrar wifi yı nasıl getirebilirim
Sorunları Gider yapın eğer sürücü silinmemişse kendi halleder sorunu

Zerodmr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Abdullah demir
bilgisayarıınız resimden anladığım kadarı ile wifi kartını okuyamıyor eğer bilgisayarı açmayı biliyorsanız ve wif kartınıda biliyorsanız antenlere zarar vermeden sökün ve pinlerin uçları silgi ile hafif bir şekilde bastırmada silin ve tekrar takın eğer düzelmezse bir teknik servise gitmenizi öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunları Gider yapın eğer sürücü silinmemişse kendi halleder sorunu
windows onları otomatik yapmıyormu

Arda0742

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarıınız resimden anladığım kadarı ile wifi kartını okuyamıyor eğer bilgisayarı açmayı biliyorsanız ve wif kartınıda biliyorsanız antenlere zarar vermeden sökün ve pinlerin uçları silgi ile hafif bir şekilde bastırmada silin ve tekrar takın eğer düzelmezse bir teknik servise gitmenizi öneririm
onla alakası yok wifi vardı ben yanlışlıkla driver ısildim heralde

gorkxgoat

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows onları otomatik yapmıyormu
Yok. Sorunları gider e tıklaman lazım öyle oto yapıyor

Arda0742

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar denedim olmuyor dün wifi vardı şimdi yok yanlışlıkla driverlarını sildim tekrar yüklemeye çalıştım olmadı

Top Bottom