Evet. BIOS'un güncel değilse başta BIOS'u güncelle. Ondan sonra RAM'lerin EXPO desteği varsa BIOS'tan EXPO'yu aktif edip kaydedip çık.Merhaba ramim maksimum 6000mhz destekliyor ama ben 4800 de kullaniyorum arttirmalimiyim (ekran kartim galax 4070 islemci ryzen 5 7500f 1tb ssd)
biosu guncellemek ne kadar suruyor birde biosu guncellemeden birsuru oyun yukledim 3 4 gun oldu siatemi alali bisey olurmuEvet. BIOS'un güncel değilse başta BIOS'u güncelle. Ondan sonra RAM'lerin EXPO desteği varsa BIOS'tan EXPO'yu aktif edip kaydedip çık.
Maksimum 5 dakikalık iş. Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Oyunlara falan bir şey olmaz.biosu guncellemek ne kadar suruyor birde biosu guncellemeden birsuru oyun yukledim 3 4 gun oldu siatemi alali bisey olurmu
one ve saba atsam olurmu pc acamam suanMaksimum 5 dakikalık iş. Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Oyunlara falan bir şey olmaz.
Sorun yok sabah bakarım.one ve saba atsam olurmu pc acamam suan
bios güncellerken sakın fişten vs çekme elektrik gitmesin yanibiosu guncellemek ne kadar suruyor birde biosu guncellemeden birsuru oyun yukledim 3 4 gun oldu siatemi alali bisey olurmu